RockyHighway79

Üstün
Merak ettiğim şeyler şunlar: Recall varsayılan olarak kapalı mı? Recall'ı sistemden tamamen kaldırmak mümkün mü; herhangi bir uygulama ya da komut satırı aracılığıyla? Herhangi bir metin belgesi dosyasını açtığımızda, açtığımız dosyayla beraber farklı bir metin belgesi dosyası açılmaya devam ediyor mu? İnternet bağlantısının arada bir kopması sorunu çözüme kavuştu mu? sfc/scannow komutu artık düzgün çalışıyor mu? Easy Anti Cheat kullanan oyunlarda oluşan uyumsuzluk sorunları düzeltildi mi? Kısacası şu videodaki sorunların kaçı halloldu?

Benim PC kasa şeklinde ASUS TUF anakart Wi-Fi ile kullanıyorum interneti. Uzun süredir Wi-Fi gidiyor bir süre gelmiyor bazen. Lakin şu an en güncel haliyle kullanıyorum 24h2. internet kopma sorunu ile karşılaşmadım. diğer durumları ise bilmiyorum denemedim veya karşılaşmadım.

Şu ana kadar çalışmasında sıkıntı yaşadığımı söyleyemem ama hala lanet olası, nefret edilesi..
Ayarlar.. ara ki bulasın.. hadi buldun ve yaptın emin olmak mümkün değil.. Başka bir yerde o ayar farkı veya o zorlukla bulduğun ayar yeterli değil vsvsvs
BIOS şifresini unuttum.. yoksa çoktan DUAL yapıp Linux kullanacam,

Windows 10 kadar değil okuduğum yorumlarda çok açıcı değil biraz beklemek lazım hala kötüyse Windows 10 LTSC yükler uzun sene rahat.

Oldukça fazla problem mevcut 24H2 versiyonunda, fakat bu problemleri herkes yaşayamayabiliyor.

Problem listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Ben temiz kurulum yapmama rağmen, ilk başlarda explorer.exe hep donuyordu, Microsoft forumunda paylaşılan çözüm ile sorunun üstünden gelebildim.

Explorer.exe donma problemi:

Bir diğer yaşadığım bilgisayarı Wi-Fi bağlantısı ile kullanmaktayım. Fakat bazen internet bağlı gözükse de internete cıkılmıyor.
Microsoft sitesinde bahsedilmemiş fakat bu problem de yabancı forumlarda çok çok paylaşılan bir konu.
Aynı sorunu yaşıyorum, şu an için modem arayüzünden istemci kaydını silip tekrar bağlanmayı deneyince düzeliyor.

Açıkçası 24H2 geçmek için doğru zaman değil bence, fakat karar sizin tabii ki.

Benim PC kasa şeklinde ASUS TUF anakart Wi-Fi ile kullanıyorum interneti. Uzun süredir Wi-Fi gidiyor bir süre gelmiyor bazen. Lakin şu an en güncel haliyle kullanıyorum 24h2. internet kopma sorunu ile karşılaşmadım. diğer durumları ise bilmiyorum denemedim veya karşılaşmadım.
Bu modlu driver işe yarıyor. En azından kesilme süresi azıldı.
[Intel AX1xx/AX2xx/AX4xx/AX16xx/BE2xx/BE17xx] Intel Modded Wi-Fi Driver with Intel® Killer™ Features