Chocpers

Çalışkan
Yer
İzmir
Çıktıktan 1,5-2 ay sonra denemiştim. Sadece Windows arayüzünde bile birçok sorunla karşılaştığım için hemen 23H2'ye geri döndüm. Şu anda güncelleme listesinde duruyor ancak güncellemiyorum. Hem genel stabilite/bug hem de oyun performansı açısından şu anda durumlar nasıl? Sizce geçilmeli mi, yoksa 23H2'ye devam mı edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mesela Nanazip ile bir dosya çıkarınca, dosya çıkardığım klasörün donması sorununu yaşıyorum. Gerçi buna benzer sorunu Windows 10'dan beri yeni bir dosya gelince dosya, masaüstü vb. kendini yenilemeyip o dosyayı göstermemesini de çok yaşadım. Ama kaldırınca 7-ZIP ile de yaşadım. Sistemi çok kurcaladığımdan ben de bozmuş olabilirim. Veya bazen Edge ait iki farklı pencere varsa, bu pencerelerden ikisini görev çubuğundan seçip geçemiyorum. Sanki aniden kayboluyor veya takılıyor gibi oluyor.

Bunun dışında göze batan bir sorun yaşamadım. Ama yine belirteyim ben sistemi kurcalamayı, yeni uygulamaları indirip denemeyi bayağı seviyorum.

Oyun performans vb. kısımlarında karşılaştırma yapmıyorum. Açıkcası en sorunlu sürümde bile bence en az fark bu tarz şeylerde oluyor.