Fenerbahçeli

Başarılı
Merhaba. Bundan 1 ay önce 23H2'den 24H2'ye geçtim. Geçtiğimden beridir laptopu kullanırken chromeda vs. sürekli takılmalar donmalar oluyor. Bu problemi sıfırdan 24H2 kurmanın haricinde format atmadan çözmek mümkün mü?

Merhaba. Bundan 1 ay önce 23H2'den 24H2'ye geçtim. Geçtiğimden beridir laptopu kullanırken chromeda vs. sürekli takılmalar donmalar oluyor. Bu problemi sıfırdan 24H2 kurmanın haricinde format atmadan çözmek mümkün mü?
Bende de aynı sorun var işletim sistemi kaynaklı galiba.

Güncelleme ile geçtiysen eksik dosya yükleyebiliyor Windows. Temiz kurulumda bile eksik dosya yükleyebiliyor. Ben her halükârda eksik dosyaları denetlemeni tavsiye ederim. Bunu sürekli yaptığım için Wintoys kullanıyorum. O yüzden oradan anlatacağım.
  • Wintoys'a girdikten sonra Health kısmına gir.
  • Repair'i bul ve tıkla.
  • DISM, SFC ve CHCKDSK tiklerini işaretleyerek Repair tuşuna bas.
  • Tarama bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat.
  • Bilgisayar yeniden başlarken disk taramasını geçmek için herhangi bir tuşa basın der. Basma, bırak diskini tarasın.
1746824254264.webp

Güncelleme ile geçtiysen eksik dosya yükleyebiliyor Windows. Temiz kurulumda bile eksik dosya yükleyebiliyor. Ben her halükârda eksik dosyaları denetlemeni tavsiye ederim. Bunu sürekli yaptığım için Wintoys kullanıyorum. O yüzden oradan anlatacağım.
  • Wintoys'a girdikten sonra Health kısmına gir.
  • Repair'i bul ve tıkla.
  • DISM, SFC ve CHCKDSK tiklerini işaretleyerek Repair tuşuna bas.
  • Tarama bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat.
  • Bilgisayar yeniden başlarken disk taramasını geçmek için herhangi bir tuşa basın der. Basma, bırak diskini tarasın.
Eki Görüntüle 147020
teşekkür ederim o kadar yazmışsın. Ddu kullanarak sürücü kaldırdım ve sıfırdan yükledim sorun şuan çözüldü sanırım