GhosT_1982

Becerikli
Arkadaşlar bugün 25H2 çıktı ve sıfır ISO olarak yükledim ama başlat menüsü falan değişmemiş. Sizlerde de öyle mi acaba eskisi gibi? Bir de oyun dosyalrını yedeklemiştim, kopyala yapıştır yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün 25H2 çıktı ve sıfır ISO olarak yükledim ama başlat menüsü falan değişmemiş. Sizlerde de öyle mi acaba eskisi gibi? Bir de oyun dosyalrını yedeklemiştim, kopyala yapıştır yapamıyorum.

Hocam ben 27'sinde Windows 11'e gectim de daha dün mü cikti Windows 11'in 25h2'si anlamadim. 27'sinde telefondan indirince 25H2 olarak indiriyordu PC'den indirince 24H2 indirdi onu da anlamadim gerci.

Ben de şimdi ISO'yu indiriyorum. Adında 25H2 yazıyor bakalım. Insider Programlara vs. baktım ama ISO dosyasını bulamamıştım. Meğersem kendi sitelerindeki dosyayı da 25H2 diye indiriyormuş. Umarım doğruyu indiririm.
Hocam ben 27'sinde Windows 11'e gectim de daha dün mü cikti Windows 11'in 25h2'si anlamadim. 27'sinde telefondan indirince 25H2 olarak indiriyordu PC'den indirince 24H2 indirdi onu da anlamadim gerci.

Ben de şimdi ISO'yu indiriyorum. Adında 25H2 yazıyor bakalım. Insider programlara vs. baktım ama ISO dosyasını bulamamıştım. meğerse kendi sitelerindeki dosyayı da 25H2 diye indiriyormuş. Umarım doğruyu indiririm.

Bir konu acilmis formatlamadan kurulabiliyormus bakalim deneyecegim yarin umarim guzeldir bu sürüm.

Bir konu acilmis formatlamadan kurulabiliyormus bakalim deneyecegim yarin umarim guzeldir bu sürüm.

Halihazırda W11 kullanıyorsanız, Insider Preview sayesinde güncelleme olarak yapılabilir belki. Ben uzun zamandır W10'daydım. Şimdi yeni gelmişken deneyim dedim. Ne zamandır aklımdaydı. W11'i unuttum bile kullanmaya kullanmaya. Başlangıç kutusu değişmiş mi değişmemiş anlamam bile şu an :D

W10'dan W11 25H2'ye geçmiş bulunmaktayım. Görünüm olarak bir fark bence de yok. 24H2 ile aynı gibi. Toparlamak gerekirse;

Eksiler: Diğer W11 sürümlerinde olduğu gibi masaüstü ekranı W10 kadar akıcı değil. Bir klasör açıp kaparken bile gözüm farkı seçebiliyor, çoğu kişinin önemseyeceği bir şey değildir.

Artıları: 24H2'de yaşanan klasörlerin laglı açılıp kapanması gibi sorunlar yok. Oyun performansı olarak da W10'dan ne üstün ne kötü. Ancak tabii yeni çıkan oyunlarda optimizasyon noktasında farkı hissettirecektir.

Test edilen oyun: Rainbow Six Siege
Nvdia sürümü: 577
Sistem: 7600x 5060Ti B650M S2H

Ben de sabaha karşı tam temiz kurulumu yaptım. Donanımhaber'de 25H2 ile ilgili gelen yenilik yok adında bir haber başlığına rastladım. Windows 10 fena değildi ama artık miadı doluyordu ya. Windows 10'da kalmanın da mantığı yok. Windows 11 zamanla daha da oturacaktır. Hatta yuvarlak hatlar, köşeli hatlara(W10) nazaran gözüme daha bi güzel geldi şu an.

Ben de sabaha karşı tam temiz kurulumu yaptım. DonanımHaber'de 25H2 ile ilgili gelen yenilik yok adında bir haber başlığına rastladım. Windows 10 fena değildi ama artık miadı doluyordu ya. Windows 10'da kalmanın da mantığı yok. Windows 11 zamanla daha da oturacaktır. Hatta yuvarlak hatlar, köşeli hatlara(Windows 10) nazaran gözüme daha bir güzel geldi şu an.

Bende aynı düşünüyorum ocam daa yeni geçtim bende ve tasarımlar geçişler falan çok iyi bence. RAM'leri de 2x8'den 2x16ya çıkarınca mis gibi oldu vallahi :D(klavyede bir arf bozulmuş 2 gündür trakyalı gibi konuşuyom bea)