Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter 21
Üstün
Hatalar can sıkıcı...Evet, yeni bir hata daha.
Eki Görüntüle 189632
Devam dememe rağmen aynı ekran gelmeye devam ediyor. Insider'a katılım sağlayamıyorum şu an.
- Makaleler
- 66
İngilizce yazınca da çıkmıyor.Windows'u İngilizce kullanıyorum ve arama kısmına 'Windows Update' ve 'Add or remove programs' yazınca çıkıyor.
Eki Görüntüle 189633
Çünkü Windows’u Türkçe kurmuşsun, galiba Türkçe sürümü sıkıntılı.
Türkçe sürümü sıkıntılı değil, bende sorunsuz çalışıyor. 25H2 sürümündeyim ve sizin yaşadığınız sorunlarla hiç karşılaşmadım.Çünkü Windows’u Türkçe kurmuşsun, galiba Türkçe sürümü sıkıntılı.
Benim değil, post sahibinin demek istedin sanırım, çünkü ben Türkçe versiyonunu denemedim. Belki de yükseltme olarak geçtiyse ondandır sorun.25H2 sürümündeyim ve sizin yaşadığınız sorunlarla hiç karşılaşmadım.
Ben de Türkçe sürümünü kullanıyorum ve herhangi bir hata yaşamadım. Ayrıca yükseltme ile geçtim. Sizin mesajınızı alıntılamamın sebebi, Türkçe sürümünün sıkıntılı olmadığını belirtmekti.Benim değil, post sahibinin demek istedin sanırım, çünkü ben Türkçe versiyonunu denemedim. Belki de yükseltme olarak geçtiyse ondandır sorun.
Benim değil, post sahibinin demek istedin sanırım, çünkü ben Türkçe versiyonunu denemedim. Belki de yükseltme olarak geçtiyse ondandır sorun.
Bende Windows 11 21H2 ilk sürümden 25h2ye yükseltme ile geçtim arama yeri normal çalışıyor. Türkçe Home versiyon kullanıyorum.
Sanırım post sahibi, Windows 10'dan setup ile geçmiş ondan olabilir.Bende Windows 11 21H2 ilk sürümden 25h2ye yükseltme ile geçtim arama yeri normal çalışıyor. Türkçe Home versiyon kullanıyorum.