6159

Uzman
İyi Sosyaller,

Windows 11 25H2 eylül veya ekim aylarında çıkar mı? Ne gibi değişiklikler olur sizce? Format atmayı düşünüyorum ancak yakın zamanda yeni sürüm çıkacaksa bekleyebilirim.

Daha 24H2'ye bile geçmedim. Windows 10'dan 11'e geçtiğimde pişman olmuştum. Yine 24H2'ye geçtiğimde pişman olacağım gibi geliyor.

Birkaç özellikleri kullandığım edisyonda mevcut. Konularını falan açmıştım. Güzel özellikler geliyor. Eylül veya Ekim ayında çıkacak. Çıktığında yükseltme ile 25H2'ye geçin. Bir problem yaşarsanız, yükseltme yaptığınız için geri önceki sürüme dönebilirsiniz. Fakat "Windows.old" klasörünü silmemeniz lazım.

Birkaç özellikleri kullandığım edisyonda mevcut. Konularını falan açmıştım. Güzel özellikler geliyor. Eylül veya ekim ayında çıkacak. Çıktığında yükseltme ile 25h2'ye geçin. Bir problem yaşarsanız, yükseltme yaptığınız için geri önceki sürüme dönebilirsiniz. Fakat "Windows.old" klasörünü silmemeniz lazım.

Çıktığında format atmam gerekiyor. Sistem şiştiğinden dolayı. Çok fazla program silip yükledim.

Hala hantal bağlam menüsü ve Dosya Gezgini bir tık geç açılıyor başlat menüsünü açarken arada kasmalar olabiliyor. Dev kanalında kullanıyorum. Eylül ekim sonu gibi çıkacak genel sürüme.

Sizde mi sorun var acaba? 3200 TB depolama var toplamda. Ve hepsi neredeyse dolu. 1050'Ti kullanıyorum. 16 GB RAM var. İşlemci i5 9400F. Donmadan kasmadan kullanıyorum.

Sizde mi sorun var acaba? 3200 TB depolama var toplamda. Ve hepsi neredeyse dolu. 1050'Ti kullanıyorum. 16 GB RAM var. İşlemci i5 9400F. Donmadan kasmadan kullanıyorum.

Kasma durumu başlat menüsünde nadiren oluyor diğerleri herkeste olan bir sorun bağlam menüsü yavaşlığı ve Dosya Gezgini açılışı çünkü animasyon kaynaklı bunlar.