Windows 11 25H2 stabil mi?

Windows 11 25H2 stabillik odaklı bir güncelleme olarak tasarlanmış; büyük değişiklik getirmiyor, daha çok mevcut sistemi pekiştirmeye çalışıyor. evet, 25H2 genel olarak stabil görünüyor gibi bende geçmedim daha 25h2'ye.

Çıktığı günden beri kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Kullanabilirsiniz.

Çıktığı günden beri kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Kullanabilirsiniz.

Sistemim uyumlu çalışır mı peki?

Hem performans anlamında hem de güvenlik olarak oldukça oturaklı bir versiyon. Lakin halen sağ tık yaptığımda masaüstünde sanki HDD kullanıyorum havasına giriyorum.

Hem performans anlamında hem de güvenlik olarak oldukça oturaklı bir versiyon. Lakin halen sağ tık yaptığımda masaüstünde sanki HDD kullanıyorum havasına giriyorum.
Bak bunu demeye gerek duymamıştım fakat doğru diyorsun. Sağ click laglı gibi, beş kere basıyorsun üç kere algılıyor. Onun dışında sorunsuz.

Sistemim uyumlu çalışır mı peki?
Denemden bilemezsin. Windows işletim sistemleri ve ekran kartı sürücüleri ne yazık ki bir sistemde sorunsuz çalışırken, diğerinde sorunlara yol açabiliyor. En kötü format atar başka bir versiyona geçersin fakat gerek olacağını düşünmüyorum. 23H2 ve 24H2'den çok daha stabil bir sürüm yapmışlar.

Sağ olun deneyeceğim öyleyse bir şans verelim 25h2'ye.

Sizde işlemci kullanımı boşta yüzde kaç hocam 25h2'de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…