Geçiş yapmak isteyenler, Insider programına katılmadan artık yükleme yapabilirler. Windows Update tarafından yapamıyorsanız, aşağıdaki linkten medya oluşturma aracı ile birlikte ya da direkt ISO şeklinde indirip, setup.exe dosyası ile birlikte direkt masaüstünden çalıştırarak "ayarlarımı ve dosyaları koru" seçeneği ile birlikte kurabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Geçiş yapmak isteyenler, Insider programına katılmadan artık yükleme yapabilirler. Windows Update tarafından yapamıyorsanız, aşağıdaki linkten medya oluşturma aracı ile birlikte ya da direkt ISO şeklinde indirip, setup.exe dosyası ile birlikte direkt masaüstünden çalıştırarak "ayarlarımı ve dosyaları koru" seçeneği ile birlikte kurabilirsiniz.
Değişiklik var mı? Neler getirildi?
24H2'yi güncellemeye gelene kadar beklemiştim, aynı şeyi yapacağım.
unbeleuchtet
Uzman
Edge'i komple kaldırabilmişken bunu unutup güncellemeyi yaptım ve Edge tekrar kuruldu. Görev yöneticisinde "Microsoft Edge WebView2" adı altında en az 300 MB RAM tükettiği gözüküyor. Microsoft'tan nefret ediyorum.
GhosT_1982
Becerikli
Çok teşekkür ederim, bunu bekliyordum.Geçiş yapmak isteyenler, Insider programına katılmadan artık yükleme yapabilirler. Windows Update tarafından yapamıyorsanız, aşağıdaki linkten medya oluşturma aracı ile birlikte ya da direkt ISO şeklinde indirip, setup.exe dosyası ile birlikte direkt masaüstünden çalıştırarak "ayarlarımı ve dosyaları koru" seçeneği ile birlikte kurabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
SunseTTime
Uzman
W10'dan W11 25H2'ye geçiş yaptım. Dürüst olmak gerekirse hala W10'un daha iyi olduğunu düşünüyorum. Masaüstünde herhangi bir klasör açıp kaparken ki o geçiş ekranında bile farkı gorebiliyorsunuz. Tüm W11 versiyonlarinda bu durumu tecrübe ettim, hiçbirisi W10 gibi akıcı değil.
W11 25H2'nin iyi yanlarına gelecek olursak herhangi bir takılma, bug vesaire görmedim. Malum 24H2 kullanıcıları baya üzmüştü. Hatırladığım kadarıyla atıyorum baslata bastiginda ya da sağ taraftaki ses internet simgesinin olduğu yere tıkladıginda laglı bir sekilde acilip kapanirdi. Yeni sürümde böyle bir sorun yok. Harici olarak oyun testi yaptım W10'da kac FPS aliyorsam bunda da birebir aynısını aldım.
Gerisi size kalmış, iki saatlik on izlenimim bu şekilde oldu
Nvdia surumu: 577
Sistem: 7600x 5060ti b650m s2h
W11 25H2'nin iyi yanlarına gelecek olursak herhangi bir takılma, bug vesaire görmedim. Malum 24H2 kullanıcıları baya üzmüştü. Hatırladığım kadarıyla atıyorum baslata bastiginda ya da sağ taraftaki ses internet simgesinin olduğu yere tıkladıginda laglı bir sekilde acilip kapanirdi. Yeni sürümde böyle bir sorun yok. Harici olarak oyun testi yaptım W10'da kac FPS aliyorsam bunda da birebir aynısını aldım.
Gerisi size kalmış, iki saatlik on izlenimim bu şekilde oldu
Nvdia surumu: 577
Sistem: 7600x 5060ti b650m s2h
sawyerford
Üstün
Dediğin şeyin tam olarak tarayıcı olan Edge ile alakası yok. Edge WebView2 program geliştiricilerinin kendi programlarına gömebildiği bir yazılım yani kullandığın arkada açık olan herhangi bir program WebView2 kullanıyor olabilir. Powershell komutuyla Chris Titus Windows Tweak ile kaldırabilirsin istersen ama bazı programlar beklendiği gibi çalışmayabilir. Örnek olarak Edge kaldırdıktan sonra Netflix uygulamasını kullanamadım çünkü Edge tabanlı.Edge'i komple kaldırabilmişken bunu unutup güncellemeyi yaptım ve Edge tekrar kuruldu. Görev yöneticisinde "Microsoft Edge WebView2" adı altında en az 300 MB RAM tükettiği gözüküyor. Microsoft'tan nefret ediyorum.