24H2'de sorun yaşamazken 25H2'de yaşıyordum ama sebeplerini bilmiyorum, güya aynı güncelleme kanallarına sahipler. Ayrıca nedendir bilinmez herkes 26H1 önizleme sürümünün şimdiye kadar çıkmış en seri en sorunsuz çalışan Windows sürümü olduğunu söylüyor. Sırf bu yüzden modifiye edilmiş bir 26H1 sürümlü W11 kullanıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?monitortavsiye01
Becerikli
Biz 24 mü 25 mi derken siz "gördüm, arttırıyoum" deyip 26 diyorsunuz24H2'de sorun yaşamazken 25H2'de yaşıyordum ama sebeplerini bilmiyorum, güya aynı güncelleme kanallarına sahipler. Ayrıca nedendir bilinmez herkes 26H1 önizleme sürümünün şimdiye kadar çıkmış en seri en sorunsuz çalışan Windows sürümü olduğunu söylüyor. Sırf bu yüzden modifiye edilmiş bir 26H1 sürümlü W11 kullanıyorum.
Ugrasmak istemiyorsan buradan son guncelli ISO indirirsin, boyut 7.5GB
Biz 24 mü 25 mi derken siz "gördüm, arttırıyoum" deyip 26 diyorsunuz![]()
Vallahi hocam ya
Programları da içine koyduk oldu ISO 8 cigolayt

İndirirsen link:
Dosya Ekleri
monitortavsiye01
Becerikli
Nerden hocam? Sizin linkteki isoyu indirmek istemiyorum. Microsoft word vs. için ben ms office 2010 kuruyorum o yüzden.Ugrasmak istemiyorsan buradan son guncelli ISO indirirsin, boyut 7.5GB
Nereden hocam? Sizin linkteki ISO'yu indirmek istemiyorum. Microsoft Word vs. için ben ms Office 2010 kuruyorum o yüzden.
Siz bilirsiniz hocam. Tercih meselesi.
Forumda var mıdır bilmiyorum ama Microsoft'tan indirirsen, 5470 Ekim ilk msdn surum verir.
Bende ofis 19/21 proplus kuruyorum, fark etmiyor bu konuda.