Detaylar
Kim cevapladı?Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
26H2 daha preview (ön inceleme/test) aşamasında bu yüzden sanal makine de kurmayacaksanız asla tavsiye etmiyorum.
Peki, hangi sürümü kurmalısınız? Eğer sisteminiz güçlü değil ve performans istiyorsanız LTSC 24H2 ama "sistemim iyi" derseniz 25H2 en iyi tercih olacaktır.
Peki, hangi sürümü kurmalısınız? Eğer sisteminiz güçlü değil ve performans istiyorsanız LTSC 24H2 ama "sistemim iyi" derseniz 25H2 en iyi tercih olacaktır.
Ömer_Yeter
Yetkin
Pardon 26H1? 
Tuhoiisa
Üstün
Yeni gordum bende bakalim nasıl bir şey cikartmis Microsoft
Son düzenleyen: Moderatör:
Fatahhteto
Becerikli
Kullanıcı yorumlarını görmeden geçmeye gerek olmadığını düşünüyorum Ado bey.
Tuhoiisa
Üstün
Çok geç Teto bey kurdum bile. Biraz deneyimledikten sonra bu postta deneyimlerimi aktarırım.Kullanıcı yorumlarını görmeden geçmeye gerek olmadığını düşünüyorum Ado bey.
- Makaleler
- 7
Muhtemelen CES 2026 ozel build falan olacak. Asil guncellemenin Krypton kod adiyla 26H2 ile cikmasi bekleniyor hala.
25H1'de de bu durum yasanmisti, birkac gun bile kalmadan kanali tamamen 25H2'ye aktardilar. Bunda da bu durum yasanabilir. Su anki buildler zaten Canary kanalinda, yani stabil degil. Gunluk, ortalama bir ev kullanicisinin kurmasini onermem acikcasi.
Yenilikleri bu kadar hizli denemek istiyorsaniz, stabiliteden -nispeten- odun vermeden bunlari gorup deneyebilmek icin bu ayarin tikini acmaniz yeterli. Release Preview kanalina erisirsiniz bu ayari acarak, o da Beta kanalinin bir ustu gibi bir sey oluyor.
25H1'de de bu durum yasanmisti, birkac gun bile kalmadan kanali tamamen 25H2'ye aktardilar. Bunda da bu durum yasanabilir. Su anki buildler zaten Canary kanalinda, yani stabil degil. Gunluk, ortalama bir ev kullanicisinin kurmasini onermem acikcasi.
Yenilikleri bu kadar hizli denemek istiyorsaniz, stabiliteden -nispeten- odun vermeden bunlari gorup deneyebilmek icin bu ayarin tikini acmaniz yeterli. Release Preview kanalina erisirsiniz bu ayari acarak, o da Beta kanalinin bir ustu gibi bir sey oluyor.
Tuhoiisa
Üstün
Muhtemelen ces 2026 ozel Build falan olacak. Asil guncellemenin krypton kod adiyla 26H2 ile cikmasi bekleniyor hala.
25H1'de de bu durum yasanmisti, birkac gun bile kalmadan kanali tamamen 25h2'ye aktardilar. Bunda da bu durum yasanabilir. Su anki Build'ler zaten canary kanalinda, yani stabil degil. Gunluk, ortalama bir ev kullanicisinin kurmasini onermem açıkçası.
Eki Görüntüle 215537
Yenilikleri bu kadar hizli denemek istiyorsaniz, stabiliteden -nispeten- odun vermeden bunlari gorup deneyebilmek icin bu ayarin tikini acmaniz yeterli. Release Preview kanalina erisirsiniz bu ayari acarak, o da beta kanalinin bir ustu gibi bir şey oluyor.
26H2 çıktığı zaman o sürüme gecebileceksem benim için çok sorun değil açıkçası. Şu an driver kurulumlarını yapıyorum.
Boşta 3.5GB RAM kullanıyor şaşırdım açıkçası daha fazla bekliyordum.
Tuhoiisa
Üstün
Arama çubuğu baya hantal geldi bana.Sürümleri test etmeyi severim bu yüzden 26H1 modifiyeli kullanıyorum. Sorunsuz ve kullandığım en hızlı W11.