Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 14
Buradan indirip kurabilirsin aslında, daha yeni kurdum ben de. Gözüme çarpan ciddi bir problem olmadı. Geçilebilir diye düşünüyorum. Yüklenme animasyonu falan daha hoş olmuş.
En güncel Windows sürümü.
- Recep Baltaş
- 25h2 download iso windows 11
- Windows Sürümleri
Max Caulfield 122
Bilgin
Eğer hali hazırda 25H2 kullanıyorsanız rehberim ile 26H2'ye şimdi geçiş yapabilirsiniz:
Eğer 26H2'nin ne zaman resmi olarak genel kullanıma açılacağını merak ediyorsanız, muhtemelen Ekim/Kasım gibi açılır diye tahmin ediyorum.
Merhaba arkadaşlar.
Microsoft 27 Ağustos 2026'da Windows 11 26H2 sürümünü Release Preview Channel'da yayınladı ve 4 gün sonra da 26H2 Release Preview ISO dosyasını Insider üyeleri için indirmeye açtı.
Windows 11 26H2, aynı 25H2'de olduğu gibi büyük bir yükseltme olarak değil, küçük boyutlu bir Enablement Package (eKB) güncellemesi olarak yayınlanacak. Windows 11 26H2'nin tüm özellikleri de hali hazırda 25H2 (ve 24H2) sürümüne eklendi. Yani 26H2'ye geçmek için tek yapılması gereken, Microsoft'un yayınladığı KB5121794 kodlu eKB güncellemesini yüklemek. Şimdi isterseniz adım adım...
Microsoft 27 Ağustos 2026'da Windows 11 26H2 sürümünü Release Preview Channel'da yayınladı ve 4 gün sonra da 26H2 Release Preview ISO dosyasını Insider üyeleri için indirmeye açtı.
Windows 11 26H2, aynı 25H2'de olduğu gibi büyük bir yükseltme olarak değil, küçük boyutlu bir Enablement Package (eKB) güncellemesi olarak yayınlanacak. Windows 11 26H2'nin tüm özellikleri de hali hazırda 25H2 (ve 24H2) sürümüne eklendi. Yani 26H2'ye geçmek için tek yapılması gereken, Microsoft'un yayınladığı KB5121794 kodlu eKB güncellemesini yüklemek. Şimdi isterseniz adım adım...
- Max Caulfield
- geçiş nasıl windows windows 11 yapılır
- Forum: Windows 11
Eğer 26H2'nin ne zaman resmi olarak genel kullanıma açılacağını merak ediyorsanız, muhtemelen Ekim/Kasım gibi açılır diye tahmin ediyorum.
mburakkarakas 14
Yetkin
Buradan indirip kurabilirsin aslında, daha yeni kurdum ben de. Gözüme çarpan ciddi bir problem olmadı. Geçilebilir diye düşünüyorum. Yüklenme animasyonu falan daha hoş olmuş.
En güncel Windows sürümü.
- Recep Baltaş
- 25h2 download iso windows 11
- Windows Sürümleri
Ne gibi bir yükleme animasyonu mevcut?
- Makaleler
- 14
Şu hoş geldiniz ekranındaki dönen zımbırtı falan. Çok detaylı girip her özelliğini incelemedim, kurunca gözüme çarptı bu.
serdaryil 1
Gelişen
@Max Caulfield Zaten yarın düşünüyordum, fakat i5 6500 üzerinde özellik güncellemesi yapamıyorum. Sadece güvenlik güncellemesi yapabiliyorum. Manuel kurabilecek miyiz, onu merak ediyorum.
Max Caulfield 122
Bilgin
Manuel kurulumda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Doğrudan kurmayı deneyin derim.@Max Caulfield Zaten yarın düşünüyordum, fakat i5 6500 üzerinde özellik güncellemesi yapamıyorum. Sadece güvenlik güncellemesi yapabiliyorum. Manuel kurabilecek miyiz, onu merak ediyorum.
serdaryil 1
Gelişen
CSM'yi kapattım daha hızlı çalışıyor, Teşekkürler.Bilgisayarınız UEFI (GPT) destekliyorsa, eski bile olsa daha iyi performans verir.
Bence Windows 11 26H2 sürümü ekim veya kasım gibi kullanıma açılır.
Şu an 26H1 sürümündeyim ve memnunum ama 26H2 nasıl olur bilmem.
Bubbles 6
Becerikli
Rica ederim.CSM'yi kapattım daha hızlı çalışıyor, Teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
İki oyunu aynı anda bitirmeye çalışmak mantıklı mı?
- MissInformation