Roiscik

Çalışkan
Merhaba,

Ben bu hata yüzünden en az bugün 3 kere format attım. Bu güncellemeyi kurup restart atınca fotoğraflar vs. parametre hatası verip açılmıyor ya da L4D2 gibi oyunlar oynadım son zamanlarda, güncelleme sonrası o da hata veriyor. Oyun orijinal. Sizce bunun formatsız bir çözümü var mı? Bıktım artık.

Merhaba,

Ben bu hata yüzünden en az bugün 3 kere format attım. Bu güncellemeyi kurup restart atınca fotoğraflar vs. parametre hatası verip açılmıyor ya da L4D2 gibi oyunlar oynadım son zamanlarda, güncelleme sonrası o da hata veriyor. Oyun orijinal. Sizce bunun formatsız bir çözümü var mı? Bıktım artık.

Chipset driverlarını nereden indiriyorsunuz?

Merhaba,

Hata nedir ekran görüntüsü niye atmadiniz.

Hata nedir ekran görüntüsü niye atmadiniz.
1753406289185.webp

Chipset driverlarını nereden indiriyorsunuz?
bilmiyorum amd adrenalin kurarken chipset yonga da kuruyordu bende kurayım dedim

Üç kere format atıyorsunuz ama ne kurulan sürücüyü yazıyorsunuz ne de hataya dair fotoğraf paylaşıyorsunuz.
Advenced Micro Devices Dedimya Ve Hata genelde şu
1753406357314.webp

Dosya Ekleri

• 1753406345369.webp
    1753406345369.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 41