Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Güncel sürücüyü kurun, Update ekranına girip güncelleme denetleyin. AMD güncellemesi gelince durdurun.Eki Görüntüle 56316
Eki Görüntüle 56317
Ve bu hatayı veriyor bazen AMD üzerinden güncelleme ayarlarım elle ve önerilende 2 kere oldu.
Eki Görüntüle 56318
Windows sürümüm bu.
Sonra bu programı indirin: Download Microsoft Show or Hide Updates Troubleshooter - MajorGeeks
ve güncellemeyi "hide" seçeneği ile saklayın.
Astronotarda
Üstün
Güncel sürücüyü kurun, Update ekranına girip güncelleme denetleyin. AMD güncellemesi gelince durdurun.Eki Görüntüle 56316
Eki Görüntüle 56317
Ve bu hatayı veriyor bazen AMD üzerinden güncelleme ayarlarım elle ve önerilende 2 kere oldu.
Eki Görüntüle 56318
Windows sürümüm bu.
Sonra bu programı indirin: Download Microsoft Show or Hide Updates Troubleshooter - MajorGeeks
ve güncellemeyi "hide" seçeneği ile saklayın.
Windows Update ile gelen sürücüyü bloklayacaksınız. Bu sorun 2019 yılından beri yaşanıyor, ben Ocak 2022'de raporladım ama AMD hala çözememiş...
Güncel sürücüyü kurun, Update ekranına girip güncelleme denetleyin. AMD güncellemesi gelince durdurun.
Ve güncellemeyi "hide" seçeneği ile saklayın.
Teşekkürler düzeldi hocam.
Astronotarda
Üstün
Çözüldüğüne sevindim.