Bourdain
Başarılı
Dostlar merhaba,
Yaklaşık son 1 haftadır Windows 11 ve haliyle bilgisayarımda bir problemle karşı karşıya kalıyorum; bilgisayarım aniden donuyor ya da ilgili programları geç çalıştırıyor. Kısaca birkaç işlemi özetlemeden önce hali hazırda kullandığım programları da yazmak isterim: Microsoft Edge, Discord, Whatsapp App, Steam, Spotify, Webroot, f.lux.
Yaklaşık son 1 haftadır Windows 11 ve haliyle bilgisayarımda bir problemle karşı karşıya kalıyorum; bilgisayarım aniden donuyor ya da ilgili programları geç çalıştırıyor. Kısaca birkaç işlemi özetlemeden önce hali hazırda kullandığım programları da yazmak isterim: Microsoft Edge, Discord, Whatsapp App, Steam, Spotify, Webroot, f.lux.
- Bilgisayarımı açarken PIN ekranında bazen donuyor, Enter'a ya da mouse click yaptığımda bu işlemi geç algılıyor. Şifremi girip Windows'u açtıktan sonra ise yukarıdaki bahsettiğim programları açarken(Webroot ve f.lux startup app'i olduğundan otomatik açılıyor) müthiş bir gecikme yaşıyorum. Örneğin Discord çok geç açılıyor. Bilgisayarımı restartlamak istediğimde Windows tuşuna basıp Restart dediğimde dahi bir delay yani gecikme söz konusu.
- Bir diğeri de sorunsuz ve gecikmesiz bir şekilde bilgisayarımı açmama rağmen oyundan çıktıktan sonra hiçbir işlem yapmamama rağmen bilgisayarım aniden dondu. Dolayısıyla kasa üzerinden restart atmak durumunda kaldım.