Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
@Ella Freya bilmiyorum gerçekten benim donanım bu ve aynı durum bende de mevcut isterseniz şunu deneyebilirsiniz belki çözülebilir.
Çözülmezse hiç uğraşmayın Windows 10'a dönün. Söylenenlerin aksine o işlemciyle tam performans alırsınız. Windows 10 da da 22H2 ile e Core özelliği mevcut artık.
@Ella Freya bilmiyorum gerçekten benim donanım bu ve aynı durum bende de mevcut isterseniz şunu deneyebilirsiniz belki çözülebilir.
Çözülmezse hiç uğraşmayın Windows 10'a dönün. Söylenenlerin aksine o işlemciyle tam performans alırsınız. Windows 10 da da 22H2 ile e Core özelliği mevcut artık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 75
Çözüm
@Black_eagle 1903 12100F'de e-Core yok. Eski olanı getireyim şimdi o kadar programı yüklemekle uğraşmak istemiyorum.

Benim demek istediğim bu özelliğin Windows 10 da da mevcut olduğu ve insanların sanki Windows 10 da bu özelliğin olmadığıyla ilgili yanlış bir algıya kapılması. Windows 11 nerdeyse hiçbir konuda bence Windows 10 dan daha iyi değil. Dediğim gibi önce şunu deneyin Windows 11 Classic Context Menu v1.2
Sonra duruma bakarsınız. Ayrıca ben de Windows 11 23h2 kullanıyorum ve gidişat hiç iyi değil gibi duruyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Telemetri yüzünden oluyor. Sürekli her bir hareketinize telemetri gönderdikleri için bu hale geliyor. Örnek olarak aşağıdaki arkadaş çok güzel özetlemiş.

Telemetrileri kaldırdım yapamaz diye bir şey de yok. Çünkü her güncelleme ve yeniden başlatma sonrasında bilgisayar bunu kendi kendine onarıp geri getiriyor.

Çift ekran kartı olan bilgisayarlarda olan bir sorun deniyordu yabancı forumlarda. Ben de denediğimde düzelmişti gerçekten eğer çift ekran kartınız varsa onboard ekran kartını devre dışı bırakıp nvidia'a geçin lag sorunu düzeliyor.