Hâlâ Windows 10 kadar tepkisel değil kullandığım kadarıyla. Onun dışında ufak tefek hatalarla karşılaştığım oldu ama genel olarak iyi bir sistemin varsa kullanılabilir olduğunu düşünüyorum. 60 Hz monitör varsa işkence gibi oluyor ama, kendi deneyimlerim bu şekilde.
Sanırım 23H2 kullandınız. 24H2 kullanınca çağ atlamışım gibi hissettim. 24H2 en stabil ve en iyi sürüm. 24H2 kullandığın zaman güncellemeyi unutma. Hatalar azalıyor ve daha çok stabilleşiyor.
Sanırım 23H2 kullandınız. 24H2 kullanınca çağ atlamışım gibi hissettim. 24H2 en stabil ve en iyi sürüm. 24H2 kullandığın zaman güncellemeyi unutma. Hatalar azalıyor ve daha çok stabilleşiyor.
Hayır, hem 23H2 hem de 24H2 kullandım. 24H2 nispeten daha stabildi evet ama yine de aradığım akıcılığı bulamadım. Ara sıra zaten Windows 11 yüklüyorum, bir süre kullanıp sonra Windows 10'a geri dönüyorum.
Yeter çektiğimiz işkence....
Kaç yıl oldu hala Windows 10 mu 11 mi tartışmaları bile bitmedi ve bu yüzden de..
Karşı çıkacak çok arkadaş vardır ama ben Microsoft'un kasıtlı olarak Windows 10 u da kararsız hale getirdiğine inanıyorum.
Yani sorunun cevabı yukarıda izah ettiğim nedenle şu anda W11 daha stabil olabilir.
Kendi açımdan 10 daha stabil açık ara. Windows 11'i ben tepkisel bulmuyorum ve kullanımıma uygun değil. Ek olarak bloat yani şişirilmiş bir sistem. İçerisinde belki de kullanılmayacak ve bilgisayarı yorabilecek hizmet ve uygulamalar ile geliyor. Ben kendim için konuşursam 10'un ömrü tamamen dolana kadar 10 kullanacağım, dual boot yoluyla da arch kuracağım sonrasında.
Stabil diyenler daha geçen aylarda oyunlarda FPS düşüşüne neden olan admin hesabı bugını unuttu . Windows 10 her şekilde daha stabil. Yok temiz kurulum yok 23H2 falan cart curt hepsini denedim. Biz anlatmaktan yorulduk siz sormaktan.