6 6825 Uzman Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 287 Beğeniler 324 15 Ekim 2024 #1 24H2 kullanıyorum ve ayrıntılar ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi. Öneri yaptığında kendim elle kaldırıyorum ama yine kullandığım bir programı öneriyor ayarı kapalı olmasına rağmen.
24H2 kullanıyorum ve ayrıntılar ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi. Öneri yaptığında kendim elle kaldırıyorum ama yine kullandığım bir programı öneriyor ayarı kapalı olmasına rağmen.
Çözüm AJFA 15 Ekim 2024 Windows 11 edisyonunuz Pro ise aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz. Windows + R ile Çalıştır'ı açın. gpedit.msc yazın ve enterlayın. Bilgisayar Yapılandırması -> Yönetim Şablonları -> Başlat Menüsü ve Görev Çubuğu seçeneğine tıklayın. Sağdaki listeden "Önerilen bölümünü başlat menüsünden kaldır" seçeneğine çift tıklayın. Açılan pencerede "Etkin" butonuna tıklayın ve Tamam deyin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Durumu gözlemleyin ve geri bildirimde bulunun.
Windows 11 edisyonunuz Pro ise aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz. Windows + R ile Çalıştır'ı açın. gpedit.msc yazın ve enterlayın. Bilgisayar Yapılandırması -> Yönetim Şablonları -> Başlat Menüsü ve Görev Çubuğu seçeneğine tıklayın. Sağdaki listeden "Önerilen bölümünü başlat menüsünden kaldır" seçeneğine çift tıklayın. Açılan pencerede "Etkin" butonuna tıklayın ve Tamam deyin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Durumu gözlemleyin ve geri bildirimde bulunun.
AJFA Yetkin Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 242 Makaleler 21 Çözümler 7 Beğeniler 570 15 Ekim 2024 #2 Kişiselleştirme ayarlarında "Sabitlenen diğer öğeler" seçeneğini deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS 6 6825 Uzman Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 287 Beğeniler 324 15 Ekim 2024 #3 AJFA dedi: Kişiselleştirme ayarlarında "Sabitlenen diğer öğeler" seçeneğini deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak aynı maalesef. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Kişiselleştirme ayarlarında "Sabitlenen diğer öğeler" seçeneğini deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak aynı maalesef.
AJFA Yetkin Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 242 Makaleler 21 Çözümler 7 Beğeniler 570 15 Ekim 2024 #4 Windows 11 edisyonunuz Pro ise aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz. Windows + R ile Çalıştır'ı açın. gpedit.msc yazın ve enterlayın. Bilgisayar Yapılandırması -> Yönetim Şablonları -> Başlat Menüsü ve Görev Çubuğu seçeneğine tıklayın. Sağdaki listeden "Önerilen bölümünü başlat menüsünden kaldır" seçeneğine çift tıklayın. Açılan pencerede "Etkin" butonuna tıklayın ve Tamam deyin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Durumu gözlemleyin ve geri bildirimde bulunun. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows 11 edisyonunuz Pro ise aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz. Windows + R ile Çalıştır'ı açın. gpedit.msc yazın ve enterlayın. Bilgisayar Yapılandırması -> Yönetim Şablonları -> Başlat Menüsü ve Görev Çubuğu seçeneğine tıklayın. Sağdaki listeden "Önerilen bölümünü başlat menüsünden kaldır" seçeneğine çift tıklayın. Açılan pencerede "Etkin" butonuna tıklayın ve Tamam deyin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Durumu gözlemleyin ve geri bildirimde bulunun.