Detaylar
Kim cevapladı?Yeni gelen güncellemeyle birlikte başlat menüsü tasarımı değişti, sebebi bu.
Açıkçası ekranın yarısını kapladığı için berbat duruyor, %300 ölçek basmışlar sanki. Belki fark edip de düzeltirler...
Açıkçası ekranın yarısını kapladığı için berbat duruyor, %300 ölçek basmışlar sanki. Belki fark edip de düzeltirler...
Sadece_Emir
Uzman
Windows 11 kullanıyorum film izledim sonra bilgisayarı yeniden başlattım başlat menüsü ve Search menüsü büyüdü, neden?
Eki Görüntüle 229584
Eki Görüntüle 229585
Uzadı mı genişledi mi?
Yeni gelen güncellemeyle birlikte başlat menüsü tasarımı değişti, sebebi bu.
Search niye gereksiz büyük mesela? Simge ikon yok ama altı boş bırakmışlar.
Fark eder mi? Eskisi gibi değil, neden böyle oldu onu için konu açtım.
Microsoft'un saçmalıkları. Berbat duruyor.Search niye gereksiz büyük mesela? Simge ikon yok ama altı boş bırakmışlar.
Anladım, herkeste aynı şey yani. Bende sabah yoktu, yeni geldi. Baktım güncelleştirmelere gözükmüyor bugün yapılan güncelleştirme diye.
Sadece_Emir
Uzman
Search niye gereksiz büyük mesela? Simge ikon yok ama altı boş bırakmışlar.
Fark eder mi? Eskisi gibi değil, neden böyle oldu onu için konu açtım.
Son güncellemede oldu fakat şöyle bir makale buldum belki çözülür
Windows Başlat Menüsünü Özelleştirme - Microsoft Desteği
Üretkenliğinizi ve kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için Windows Başlat menüsünü özelleştirmeyi, uygulamaları sabitlemeyi veya kaldırmayı, düzeni ayarlamayı ve görünümünü kişiselleştirmeyi öğrenin.
Son güncellemede oldu fakat şöyle bir makale buldum belki çözülür
Windows Başlat Menüsünü Özelleştirme - Microsoft Desteği
Üretkenliğinizi ve kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için Windows Başlat menüsünü özelleştirmeyi, uygulamaları sabitlemeyi veya kaldırmayı, düzeni ayarlamayı ve görünümünü kişiselleştirmeyi öğrenin.support.microsoft.com
Cidden saçmalık başka bir şey sanki yokmuş gibi mis gibiydi başlat ve Search menüsü tam oturmuş yani amacınız neydi.
Sadece_Emir
Uzman
O ne öyle, tüm ekranı kaplamış. Windows 7'de 1152x864 kullansam da başlat menüsü hem küçük hem tam işlevli.
Eki Görüntüle 229587
Windows 7 gibisi gelmedi her şeyi geçmiş sadece Windows 7'nin ana teması 11'e bin çeker.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-