Detaylar
Kim cevapladı?Myers
Yetkin
Ömür boyu tıklamayacağım kısayollar grup değil de liste halinde oldu bu sefer aynısının laciverdi oldu yani. Sanırım sonunda kafayı bozup Linux' e geçeceğim. Bazzite diye bir oyun odaklı dağıtımı var mış onu araştırıyorum bakalım.Sağ üstteki kısımdan kategori yerine tümü seçerseniz uygulama listesi geliyor. Ben o şekilde kullanıyorum daha bile pratik oluyor eskisine göre.
Myers
Yetkin
Programla başlat menüsü falan tema değişikliği yaptım o şekil kullanıyorum şu an. Daha güzel oldu.Konuyu uyandırıyorum bugün tekrar format attım 25H2 sürümünüde güncelledim ancak klasörler gelmedi yani eskisi gibi sanırım formatla düzeliyor ama canımı sıktı bu durum alışmıştım büyük menüye küçülünce kötü hissettim.
Oxygen123 Office 97
Becerikli
Explorer Patcher ile yeniden Windows 10 başlat menüsünün aynısını geri getirebilirsiniz. Yoksa bir çözümü pek yok. https://github.com/valinet/ExplorerPatcher
Myers
Yetkin
Aynen onu da denedim işe yaramıştı.Explorer Patcher ile yeniden Windows 10 başlat menüsünün aynısını geri getirebilirsiniz. Yoksa bir çözümü pek yok. https://github.com/valinet/ExplorerPatcher
Oxygen123 Office 97
Becerikli
Bence böyle tam olması gereken gibi oluyor. Gerçekten Microsoft olmuş Microzort dün benim sisteme güncelleme geldi yükledim ve boot hatası vermeye başladı bir araştırdım sorun güncellemeden çıktı ona çok sinir oldum. Windows 10 LTSC kuracağım artık herhalde veya bende iyi bir Linux dağıtımı ararım artık.
Myers
Yetkin
Ben Linux denedim geçen hem de 2 dağıtım ( Bazzite ve Mint ) denedim ama Windows' dan sonra acayip afalladım oyunlarım çalışmadı ( ben beceremedim büyük ihtimalle ekstra ayar falan bir sürü şey yapmak gerekiyor maalesef ), sonra yine Windows 11 çektim mecburen. Windows' da kullandığım programların bazıları da çalışmıyor Wallpaper Engine falan. Uyumluluk olayını basite indirgeseler Windows gibi her şeyle tak çalıştır mantığında olsa kimse Windows'un yüzüne bakmayacak. Ama bunun olması imkansız gibi.Bence böyle tam olması gereken gibi oluyor. Gerçekten Microsoft olmuş Microzort dün benim sisteme güncelleme geldi yükledim ve boot hatası vermeye başladı bir araştırdım sorun güncellemeden çıktı ona çok sinir oldum. Windows 10 LTSC kuracağım artık herhalde veya bende iyi bir Linux dağıtımı ararım artık.
Oxygen123 Office 97
Becerikli
Linux'a çoğu geliştirici oyun üretmiyor maalesef ana sorun bu aslında. Mesela ana sistemimde birkaç ay önce Ubuntu denedim iyi hoş ama sürücüleri kuramıyorum ve Kaspersky bile kurulamıyor. Yoksa şahane bir alternatif. Yani bence günümüzdeki en iyi alternatif Windows 10 Enterprise LTSC. Yoksa böyle giderse olan bizim sistemlere olacak.Ben Linux denedim geçen hem de 2 dağıtım ( Bazzite ve Mint ) denedim ama Windows' dan sonra acayip afalladım oyunlarım çalışmadı ( ben beceremedim büyük ihtimalle ekstra ayar falan bir sürü şey yapmak gerekiyor maalesef ), sonra yine Windows 11 çektim mecburen. Windows' da kullandığım programların bazıları da çalışmıyor Wallpaper Engine falan. Uyumluluk olayını basite indirgeseler Windows gibi her şeyle tak çalıştır mantığında olsa kimse Windows'un yüzüne bakmayacak. Ama bunun olması imkansız gibi.
Myers
Yetkin
Windows 10 candır yemin ediyorum. Nasıl bir sonraki nesilde hep daha kötüsünü yapmayı başarıyorlar anlamak güç.Linux'a çoğu geliştirici oyun üretmiyor maalesef ana sorun bu aslında. Mesela ana sistemimde birkaç ay önce Ubuntu denedim iyi hoş ama sürücüleri kuramıyorum ve Kaspersky bile kurulamıyor. Yoksa şahane bir alternatif. Yani bence günümüzdeki en iyi alternatif Windows 10 Enterprise LTSC. Yoksa böyle giderse olan bizim sistemlere olacak.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347