Windows 11 başlat menüsündeki kategoriler nasıl kapatılır?

Check Engine

Becerikli
Makaleler
1
Görseldeki büyük arşivler nasıl kapatılır?

Ayarlar -> Kişiselleştir -> Başlat

Bu sıra ile ilerleyip; en son eklenen, en çok kullanılan uygulamaları göster tiklerini kapaman yeterli.

Bu sıra ile ilerleyip; en son eklenen, en çok kullanılan uygulamaları göster tiklerini kapaman yeterli.
Hepsi kapalı yine olmadı maâlesef.

Windows 11 Dinamik Güncelleştirme yüklendikten sonra böyle oldu.

Son düzenleme:
Muhtemelen artık Microsoft izin vermiyor. Eğer çok rahatsız ediyorsa kapamanızı sağlayan üçüncü parti yazılımlar da var. Biraz araştırabilirsiniz, şahsen kendim kullanmıyorum.
Kötü bir özellikmiş bence ya, siz kapalı mı kullanıyorsunuz dediğim kısmı?

@Check Engine, evet öyle kullanıyorum. Hatta ben "animasyon efektleri" özelliğini de kapalı kullanıyorum. Windows 10 alışkanlıkları diyelim. Daha akıcı hissettiriyor.

Driver desteğim olsa direkt Windows 10 kuracaktım da uğraşmak istemedim. Siz hangi programı kullanarak kapattınız?

Driver desteğim olsa direkt Windows 10 kuracaktım da uğraşmak istemedim. Siz hangi programı kullanarak kapattınız?

Görseldeki tikleri kastettiğinizi sanmıştım, ben üçüncü parti bir yazılım kullanmıyorum. O kısım beni çok rahatsız etmiyor. Windows 10 konusuna gelecek olursak geçen hafta olsa gerek bir denedim, sürücüleri buluyor aslında. Sadece iki üç tanesi kurulamamıştı. Günlük kullanım / oyun testlerinde de fark yaratan bir eksiklik değildi. Yine de artık Windows 11'de kalmak mantıklı olan. Ben test amaçlı kurmuştum, sonra Windows 11'e geri döndüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…