Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 2
Söyle bir video görmüştüm ama ne kadar pürüzsüz çalışır bilmem ya da ne kadar iyi olur.
Windhawk kullanarak yapabilirsin. Windows 11 Taskbar Styler eklentisi ile bu mümkün.
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Duymuştum ama biraz tırstım indirmeye güvenilirlik açısından.Windhawk kullanarak yapabilirsin. Windows 11 Taskbar Styler eklentisi ile bu mümkün.
Söyle bir video görmüştüm ama ne kadar pürüzsüz çalışır bilmem ya da ne kadar iyi olur.
İlginç bir video. Göz atarım mutlaka.
- Makaleler
- 2
Windhawk açık kaynak sorun olmaz. Bende eskiden kullanıyordum ama sıklıkla sorun yaşadığım için silmiştim. Belki benim kullandığım modda vardır sorun bilmiyorum.Duymuştum ama biraz tırstım indirmeye güvenilirlik açısından.
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Biraz daha içim rahatladı hocam o zaman. Teşekkür ederim.Windhawk açık kaynak sorun olmaz. Bende eskiden kullanıyordum ama sıklıkla sorun yaşadığım için silmiştim. Belki benim kullandığım modda vardır sorun bilmiyorum.
Çöp bu.Söyle bir video görmüştüm ama ne kadar pürüzsüz çalışır bilmem ya da ne kadar iyi olur.
Şu an WindowBlinds programını kullanıyorum ama çok efektif değil.
En iyi rehber bu, eğer yapmaya uğraşırsan.
Açık kaynak bir yazılım ve güvenlidir, kaynak tüketimi de bir o kadar azdır. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.Duymuştum ama biraz tırstım indirmeye güvenilirlik açısından.
Sadece iki tane eklenti kullanıyorum ve bu kadar kaynak tüketiyor.
https://themepack.me/theme/windows-7/ bu siteden arama kısmına Windows 7, XP, Windows 10 theme bulabilirsin XP yüklediğinde masaüstü XP gbi olacak StartIsBack kullanmanı tavsiye ederim.
Yeni konular
-
-
-
18 yaşında kredi kartı veren bankalar hangileri?
- SadeceEfe
-
-
-
-
-