Hocam az önce Windows 10'dan Windows 11'e geçtim. Windows 10'da boşta RAM tüketimim 2.5-2.8 aralığındayken Windows 11'de 5.5-5.8 aralığında. Bu Windows 11 ne zaman çıkacak?
Yıllarca Windows 10 kullandım ve hiçbir zaman boşa bu denli düşük RAM kullanımım olmadı. Özel optimizasyonla ile elde ettiğin sonucu sanki varsayılanmış gibi anlatıyorsun. Boşta 6 GB RAM kullanımı da gayet normal bence, 16 GB RAM'i olan birisi için.
Hocam ben her iki taraftada RAM için belirli araçları kapattım. Bu arada sorunu çözdüm. "Çekirdek yalıtım" ayarını kapattım. Bi' tık daha fazla gösteriyordu sadece ama ekran görüntüsünü alamadığım için ve oyunlarda bulunan Ms sorunu devam ettiği için Linux'a geçtim.
Hocam az önce Windows 10'dan Windows 11'e geçtim. Windows 10'da boşta RAM tüketimim 2.5-2.8 aralığındayken Windows 11'de 5.5-5.8 aralığında. Bu Windows 11 ne zaman çıkacak?
16 GB RAM'im var. Hocam 5GB normal değil. Linux'ta benim bilgisayarım Xfce4 masaüstü ortamında ortalama 1-1.5GB RAM kullanıyor. Windows 10'da ise 2-2.5 civarında. Ancak Windows 11'de ise aşırı ütopik bir rakam kullanılıyor. Bu arada AtlasOS ve Windows Shut Up programını falan da kullandım.
16GB RAM'im var. Hocam 5GB normal değil. Linux'ta benim bilgisayarım Xfce4 masaüstü ortamında ortalama 1-1.5gb RAM kullanıyor. Windows 10'da ise 2-2.5 civarında. Ancak Windows 11'de ise aşırı ütopik bir rakam kullanılıyor. Bu arada AtlasOS ve Windows Shut Up programını falanda kullandım.
16 GB RAM'im var. Hocam 5GB normal değil. Linux'ta benim bilgisayarım Xfce4 masaüstü ortamında ortalama 1-1.5GB RAM kullanıyor. Windows 10'da ise 2-2.5 civarında. Ancak Windows 11'de ise aşırı ütopik bir rakam kullanılıyor. Bu arada AtlasOS ve Windows shut up programını falan da kullandım.
Hocam araçların yarısı kapalı. Üstüne Windows güvenliği kapalı. Printer falanda kapalı. Bu kadarı aşırı anormal. Üstüne oyunlarda bulunan fazla Ms sorunu hala çözülmemiş.
Hocam araçların yarısı kapalı. Üstüne Windows güvenliği kapalı. Printer falanda kapalı. Bu kadarı aşırı anormal. Üstüne oyunlarda bulunan fazla ms sorunu hala çözülmemiş.
Windows 10'da benim bilgisayar Edge açıkken 2.9-3.3 arası RAM tüketiyor.