Detaylar
Kim cevapladı?
5
5124
Ziyaretçi
Arkadaşlar PC'ye virüs girdi herhalde. Sadece Google açık, 30 GB RAM kullanıyor PC.
Format atın, normal değil.
Reset atınca düzeldi ama şu an 9 GB kullanıyor boşta sanal bellek ayarlama falan yaptım ondan olabilir mi acaba?
- Makaleler
- 1
Artık nasıl bir virüs girdiyse. Format atın.
5
5124
Ziyaretçi
Reset atınca düzeldi ama şu an 9 GB kullanıyor boşta sanal bellek ayarlama falan yaptım ondan olabilir mi acaba?
Yanlış bir ayar yapmış olabilirsiniz. Fakat virüs girdiğinden şüphe ediyorsanız, format atmalısınız. Farklı bir virüs girmiş olabilir.
Yanlış bir ayar yapmış olabilirsiniz. Fakat virüs girdiğinden şüphe ediyorsanız, format atmalısınız. Farklı bir virüs girmiş olabilir.
PC dondu ondan sonra reset atınca şu an normal ama bilmiyorum.
Windows 11'in RAM tüketimininde WebView ve electron da başrol oynuyor (JavaScript'n yaratıcısı brendan eich söylemişti). Ancak boşta bu kadar olması hiç de normal değil.
Anlamadım hiç böyle olmamıştı PUBG Mobile oynuyordum kasmaya başladı çıktım bir baktım 30 GB RAM kullanıyor PC zaten kilitlendi bende reset attım.
Windows 11'in RAM tüketimininde WebView ve electron da başrol oynuyor (JavaScript'n yaratıcısı brendan eich söylemişti). Ancak boşta bu kadar olması hiç de normal değil.
Şu an normal ama bir sıkıntı yok gibi.
PUBG Mobile kilitleniyor bazen bende ama farklı oyunlarda sorun yok virüs değil de emülatör yüzünden olabilir mi?
Son düzenleme:
Fatahhteto
Becerikli
Anlamadım hiç böyle olmamıştı PUBG Mobile oynuyordum kasmaya başladı çıktım bir baktım 30 GB RAM kullanıyor PC zaten kilitlendi bende reset attım.
Şu an normal ama bir sıkıntı yok gibi.
PUBG Mobile kilitleniyor bazen bende ama farklı oyunlarda sorun yok virüs değil de emülatör yüzünden olabilir mi?
Ne kadar iyi bir cihaz olursa olsun emülatörler oyunu iyi bir şekilde çalıştıramayabilir ve takılmalar yaşayabilirsiniz. Bilgisayarınzdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Mobil için yapılmış bir oyunu PC de oynamaya çalışıyorsunuz çünkü o yüzden arkada bir sürü işlem dönüyor iş yükü yüksek bir işlem.