Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yıllarca Windows 10 kullandım ve hiçbir zaman boşa bu denli düşük RAM kullanımım olmadı. Özel optimizasyonla ile elde ettiğin sonucu sanki varsayılanmış gibi anlatıyorsun. Boşta 6 GB RAM kullanımı da gayet normal bence, 16 GB RAM'i olan birisi için.

Hocam ben her iki taraftada RAM için belirli araçları kapattım. Bu arada sorunu çözdüm. "Çekirdek yalıtım" ayarını kapattım. Bi' tık daha fazla gösteriyordu sadece ama ekran görüntüsünü alamadığım için ve oyunlarda bulunan Ms sorunu devam ettiği için Linux'a geçtim.
Bilemedim sanki sizde sorun var mış gibi duruyor. Ben bir sürü program arkada kullanmama rağmen 7GB anca kullanabiliyorum. Windowsu optimize etmeyi deneyebilirsin.

1727861721614.webp

Bilemedim sanki sizde sorun var mış gibi duruyor. Ben bir sürü program arkada kullanmama rağmen 7GB anca kullanabiliyorum. Windows'u optimize etmeyi deneyebilirsin.

Eki Görüntüle 87345

Görev yöneticisinde HDD olan kısım SSD olarak gözüküyor yani görev yöneticisi disk türünü hatalı gösteriyor. Bir de Alt Tab sorunu var başka da bir bug yok. Windows 11 in kronik sorunu olan sağ tık gecikmesi de çözülürse sıkıntı kalmaz. Windows 11 24H2 sürümü, 23H2'den daha iyi durumda şu an ve kesinlikle eski sürümden daha az ram kullanıyor 24H2 .Windows 10 stabilitesini yakalamaya başlamış sonunda Windows 11.