Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

11100

Becerikli
Merhaba,

Dün Defender'a girdim ve böyle bir hatanın olduğunu fark ettim. Araştırdım ama çok da bir çözümünü bulamadım gibi. Bu sorunu nasıl çözerim? Önerisi olan var mı? Az önce Defender'ın güncellemesini yaptım ama hala düzelmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-16 104601.webp
    Ekran görüntüsü 2025-03-16 104601.webp
    36 KB · Görüntüleme: 94
Çözüm
TPM ve Secure Boot açık mı? Sistem bilgisi ile bakar mısınız?

Hocam TPM açık ona baktım az önce. Bilgisayar üreticimin sitesinden BIOS Update için gerekli yazılımı indirdim çalıştırmamla sorunun çözülmesi bir oldu. Çalıştırdıktan sonra Defender bellek bütünlüğüyle ilgili bir bildirim verdi ayarı açtım sorun çözüldü. Sonra BIOS Update yaptım. Secure Boot'u önceden Valorant için açmıştım. Hiç kapatmadım sonra. Şu an sorunum çözüldü hepinize yardımlarınız için teşekkürler.
TPM ve Secure Boot açık mı? Sistem bilgisi ile bakar mısınız?

Hocam TPM açık ona baktım az önce. Bilgisayar üreticimin sitesinden BIOS Update için gerekli yazılımı indirdim çalıştırmamla sorunun çözülmesi bir oldu. Çalıştırdıktan sonra Defender bellek bütünlüğüyle ilgili bir bildirim verdi ayarı açtım sorun çözüldü. Sonra BIOS Update yaptım. Secure Boot'u önceden Valorant için açmıştım. Hiç kapatmadım sonra. Şu an sorunum çözüldü hepinize yardımlarınız için teşekkürler.

Çözüm