KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 14 Kasım 2024 #11 10732 dedi: DISM ile kuracaksın onu. CMD'yi yönetici olarak başlatıp, kurulum usb'sini ya da ISO'sunu bağlayıp yapacaksın; Genişletmek için tıkla... Hocam daha dün böyle bir sorun yoktu. Oyunda aynı hatayı almıştım ve araç ile çözmüştüm ancak bu sefer olmadı. 10732 dedi: E:\sources\sxs Genişletmek için tıkla... Tam olarak bu ne?
10732 dedi: DISM ile kuracaksın onu. CMD'yi yönetici olarak başlatıp, kurulum usb'sini ya da ISO'sunu bağlayıp yapacaksın; Genişletmek için tıkla... Hocam daha dün böyle bir sorun yoktu. Oyunda aynı hatayı almıştım ve araç ile çözmüştüm ancak bu sefer olmadı. 10732 dedi: E:\sources\sxs Genişletmek için tıkla... Tam olarak bu ne?
1 10732 Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 Beğeniler 1.169 14 Kasım 2024 #12 Geraltın kılıcı dedi: Tam olarak bu ne? Genişletmek için tıkla... USB ya da ISO yolunu belirt burada. Diyeli E'ye bağlı; E:\sources\sxs Diyelim F'ye bağlı; F:\sources\sxs şeklinde DIMS'deki ilgili yeri değiştir.
Geraltın kılıcı dedi: Tam olarak bu ne? Genişletmek için tıkla... USB ya da ISO yolunu belirt burada. Diyeli E'ye bağlı; E:\sources\sxs Diyelim F'ye bağlı; F:\sources\sxs şeklinde DIMS'deki ilgili yeri değiştir.