Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Remus Lupin

Uzman
Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Merhaba, nedense birden böyle bir sorun yaşandı. Dosya Gezgini'ni açtığım zaman hiçbir yere tıklayamıyorum. Görev Yöneticisi'nden yeniden başlattım, düzelmedi.

image.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vallahi bu sorunu ben kaç kere yaşadım, anlatamam; tam bir karın ağrısı. Denetim Masası'ndan Dosya Gezgini seçeneklerine girip geçmişi temizle ve Gezgini bu bilgisayar olarak açılacak şekilde ayarla. O da olmazsa, Shellexview ile Microsoft dışı eklentileri kapat ya da en basitinden Win+CTRL+Shift+B yaparak bir ekran kartı sürücüsünü tetikle; arayüz kendine gelecektir. Ama en nihayetinde çözülmüyorsa, son gelen güncellemeyi kaldırmak en temiz çözüm olur; genelde onlar bozuyor çünkü.
Vallahi bu sorunu ben kaç kere yaşadım, anlatamam; tam bir karın ağrısı. Denetim Masası'ndan Dosya Gezgini seçeneklerine girip geçmişi temizle ve Gezgini bu bilgisayar olarak açılacak şekilde ayarla. O da olmazsa, Shellexview ile Microsoft dışı eklentileri kapat ya da en basitinden Win+CTRL+Shift+B yaparak bir ekran kartı sürücüsünü tetikle; arayüz kendine gelecektir. Ama en nihayetinde çözülmüyorsa, son gelen güncellemeyi kaldırmak en temiz çözüm olur; genelde onlar bozuyor çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Herhangi bir ISO uzantısı mı bağlamaya çalışıyorsunuz? Genelde Dosya Gezgini ile açılan bazı dosyalar tepki vermiyor.

Hayır hocam ISO bağlamıyorum.

Geçmişi temizledim düzeldi ama ben yine de temiz kurulum yapmak istiyorum içim rahat etmeyecek gibi.

Geçmişi temizledim düzeldi ama ben yine de temiz kurulum yapmak istiyorum içim rahat etmeyecek gibi.
Aslında dediği şey çok mantıklı. Muhtemelen Windows'da da hasar yok.

Bilgisayarlar çok aptaldır. Muhtemelen geçmişte göstermek istediği ağda açılmış (OneDrive, SMTP veya farklı protokol) bir dosyaya sunucu yavaşlığı ile okuyup thumbnail veya flag okumaya çalışıp kilitlenip kalıyor olabilir. Diğer olasılıkla da yavaş erişebildiği bir şey Windows Defender tarafından meşgul ediliyor.