Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yaklaşık 30 dakika önce bilgisayarın ekranında hiçbir şey yoktu, laptopun kapağını kapattım bir süre. Şimdi tekrar açtığımda çok şaşırdığım bir şey gördüm. Ekran Windows'a gelince sadece yeşil ve mavi renkleri gösteriyor, bir tek kırmızı renkler yok. Yani RGB'nin R'si eksildi :D Laptopun kendi ekranında bir problem yok çünkü boot ederken Huawei yazısı çıkıyor doğal olarak beyaz ve beyazı gorebiliyorum. Bildiğiniz üzere sadece RGB bir ekran beyaz rəngini göstərir net bir şekilde. Ek kısmına ekranı ekledim. Lütfen yardımcı olun, laptopu kaybetmek istemiyorum :D

bq3xodi-min (1).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güncelleme varsa yapmayı dene. Olmadı Driver sürücüsünü kaldır tekrar yükleyip dener misin ekran kartının
Güncellemeyi yaparken ekran gidip gelir ya, o kısımda renkler düzeldi sonra tekrar geri gelince yine eski haline döndü. Sanırım driver silip tekrar yüklemeliyim.

Güncelleme varsa yapmayı dene. Olmadı Driver sürücüsünü kaldır tekrar yükleyip dener misin ekran kartının
Çözdüm hocam. DDU ile driver sil yükle yapmama rağmen düzelmemişti, en son gidip AMD ayarlarını sıfırladım sinirden ve düzeldi :D DPI ayarı vs. bir şey diyordu okumadım, DPI ile ilgili bir mevzu olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim yardımınız için.
Güncellemeyi yaparken ekran gidip gelir ya, o kısımda renkler düzeldi sonra tekrar geri gelince yine eski haline döndü. Sanırım driver silip tekrar yüklemeliyim.

Çözdüm hocam. DDU ile driver sil yükle yapmama rağmen düzelmemişti, en son gidip AMD ayarlarını sıfırladım sinirden ve düzeldi :D DPI ayarı vs. bir şey diyordu okumadım, DPI ile ilgili bir mevzu olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim yardımınız için.

Son düzenleme:
Çözüm