Makaleler
1
Windows'taki her şeyi neredeyse kırmızı yaptım ama sadece şu görev çubuğundaki mavi Windows ikonu kaldı.Yapay zekaya ico. formatında aynı ikonun kırmızısını yaptırdım ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum.Kayıt defteri veya 3.parti uygulamalardan yapılabilirmi yapılabilirsede nasıl yapılır?

Programi yukledikten sonra Baslat'a bastiginda ayar sihirbazi cikiyor. Buradan Baslat menusunu ozellestirebiliyorsun. Istersen tekli menu, Win7 vb yapiyorsun. Ayni sekilde baslat icin hangi simge kullanilacagini de oradan ayarlayabiliyorsun. Orada gelen ilk menude zaten "Replace Start Button" diye secenegi goreceksin. Custom'u secip kendi ikonunu yukleyebilirsin. Baslat menusunu de istedigin gibi renklendirebilirsin.

Dosya Ekleri

• Open Shell.webp
    Open Shell.webp
    207,5 KB · Görüntüleme: 58
Programi yukledikten sonra Baslat'a bastiginda ayar sihirbazi cikiyor. Buradan baslat menusunu ozellestirebiliyorsun. Istersen tekli menu, Windows 7 vb yapiyorsun. Ayni sekilde baslat icin hangi simge kullanilacagini de oradan ayarlayabiliyorsun. Orada gelen ilk menude zaten "replace start button" diye secenegi goreceksin. Custom'u secip kendi ikonunu yukleyebilirsin. Baslat menusunu de istedigin gibi renklendirebilirsin.

Sağ olun hocam iyi günler.