Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hayır rahatsız etmeyini açtım ve düzeldi ben daha önce hiç kurcalamadım kendi kendine gitti. Ama rahatsız etmeyin modunu kapatınca gidiyor.
Anladım, aşağıdaki seçenek açık mı kontrol eder misin?
Black Plague
Uzman
Başlıkta da yazdığım gibi, görev çubuğundaki bildirimler simgesi bir anda kayboldu. Nasıl geri getirebilirim? Görseldeki gibi.
Eğer normal bildirimlerse tarih ve saat yazan yere tıklayınca orada gözükür.
Bu bir özellik değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam artık bildirim geldiği zaman simgesi görünüyor, onun dışında görünmüyor. Görev çubuğu ayarlarında bununla ilgili bir ayar olabilir belki, tam hatırlamıyorum. Yine de oraya erişmek için saate basabilirsiniz.
Bahsettiğin şey zil ikonu olabilir. Rahatsız etme modunu açtıysan belirir.
Normal halinde orada bir bildirim bir simgesi yok (bildirim yoksa), tarihe tıklayın.
Normal halinde orada bir bildirim bir simgesi yok (bildirim yoksa), tarihe tıklayın.
Bahsettiğin şey zil ikonu olabilir. Rahatsız etme modunu açtıysan belirir.
Normal halinde orada bir bildirim bir simgesi yok, tarihe tıklayın.
Hayır rahatsız etmeyini açtım ve düzeldi ben daha önce hiç kurcalamadım kendi kendine gitti. Ama rahatsız etmeyin modunu kapatınca gidiyor.
Anladım, aşağıdaki seçenek açık mı kontrol eder misin?
Oldu bu sefer sağ ol.