Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muslumfidel

Başarılı
Yer
Çanakkale
Arkadaşlar, burayı ilk açtığımda bilgisayar 3 saniyeliğine donuyor. Sürücüler güncel. Windows 11 Pro orijinal. Donanım sıkıntısı yok. Dosya kontrolü gibi ayarı da CMD'den yaptım, sorun yoktu. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar ilk açıldığında değil, açıldıktan sonra 4 saat bile geçse donuyor ilk çubuğu açmamda.

Sistem bileşenlerini listeleyebilir misiniz? Belki bu sayede daha açıklanabilir bir hâle gelir durumunuz.

Benim sistemim iyi olduğu hâlde orayı ilk açışımda sistem donmasa bile açılan pencerenin "hazır olmadığını" görebiliyorum yarım saniyeliğine falan. Tam anlatamadım da yüklenmiş olmuyor yani, mesela ses düzeyi %63'teyse bile %100'deymiş gibi gösteriyor ve kısa bir süre sonra doğru hâle geliyor.

Sistem bileşenlerini listeleyebilir misiniz? Belki bu sayede daha açıklanabilir bir hâle gelir durumunuz.

Benim sistemim iyi olduğu hâlde orayı ilk açışımda sistem donmasa bile açılan pencerenin "hazır olmadığını" görebiliyorum yarım saniyeliğine falan. Tam anlatamadım da yüklenmiş olmuyor yani, mesela ses düzeyi %63'teyse bile %100'deymiş gibi gösteriyor ve kısa bir süre sonra doğru hâle geliyor.
Hp Victus 16, 1TB SSD, Ryzen 7 7840hs , Rtx4060 8gb