muslumfidel
Başarılı
Arkadaşlar, burayı ilk açtığımda bilgisayar 3 saniyeliğine donuyor. Sürücüler güncel. Windows 11 Pro orijinal. Donanım sıkıntısı yok. Dosya kontrolü gibi ayarı da CMD'den yaptım, sorun yoktu. Neden olabilir?
Tamam, genel bir sorun. Bende şu ara yok ama hâlâ daha herkeste düzelmiş değil. Kafaya takmanıza gerek yok.
İlk açtığımda oluyor, sonrakilerde hiç olmuyor.Sağ alttaki yerden mi bahsediyorsun? Orası hâlâ düzgün çalışmıyor. Her açtığında mı yoksa sadece ilk açtığında mı oluyor bu durum?
TPM dediğiniz nedir?TPM'yi kapatınca biraz iyileşiyor ama yine tam düzelmiyor.
Tamam, genel bir sorun. Bende şu ara yok ama hâlâ daha herkeste düzelmiş değil. Kafaya takmanıza gerek yok.
Bilgisayar ilk açıldığında değil, açıldıktan sonra 4 saat bile geçse donuyor ilk çubuğu açmamda.Bilgisayar ilk açılışta çok fazla modül vs. yüklediği için anında tıklamanız donmasına sebebiyet vermiş olabilir basitçe.
Bilgisayar ilk açıldığında değil, açıldıktan sonra 4 saat bile geçse donuyor ilk çubuğu açmamda.
Hp Victus 16, 1TB SSD, Ryzen 7 7840hs , Rtx4060 8gbSistem bileşenlerini listeleyebilir misiniz? Belki bu sayede daha açıklanabilir bir hâle gelir durumunuz.
Benim sistemim iyi olduğu hâlde orayı ilk açışımda sistem donmasa bile açılan pencerenin "hazır olmadığını" görebiliyorum yarım saniyeliğine falan. Tam anlatamadım da yüklenmiş olmuyor yani, mesela ses düzeyi %63'teyse bile %100'deymiş gibi gösteriyor ve kısa bir süre sonra doğru hâle geliyor.