lectropol

Başarılı
SSD'ye kurulu olan Windows'u HDD'ye kurmak istediğim için PC'yi formatlamam gerekiyordu. Öncelikle Windows'un içinden formatlamayı denedim fakat kurulumda hatalar aldığım için ben de gidip USB'ye Windows 11 ISO yazıp bir de öyle kurmayı denedim. Sorunsuz şekilde USB'yi boot edip kuruluma başladım fakat kurulum tamamlanıp PC'yi yeniden başlattıktan sonra “Windows 11 görünüşe göre bir yükseltme başlattınız” hatasını aldım. İnternette yaptığım araştırmalarda ise insanların USB'yi çıkarıp resetlediğinizde sorunun düzeldiğinden bahsettiklerini gördüm fakat ben USB'yi çıkardığımda beni BIOS ekranına atıyordu. Bunun da sebebinin boot opsiyonlarında USB'den başka hiçbir diskin görünmüyor oluşundan kaynaklı olduğunu fark ettim. Bu problemi nasıl çözeceğim, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu disk bölme Windows 11'in yeni stili sen burada yapamazsın burada karışık gösteriyor hata yaptın galiba sen bu listede bir de bu sekmeye gelmeden önce eski stile dön sekmesi var ona tıkla sen orada daha alışık olunan disk part bölümü onu dene bir de.

Hocam yok onu da denedim mesele benim hata yapmamla alakalı değil. Ben şimdi SSD'ye kurmayı denedim ve kurulum tamamlanıyor. Problem HDD'ye kurmamla alakalıymış ama buna sebep olan şey nedir bilmiyorum. Windows'u HDD'ye neden kuramadım anlamadım.

Hocam yok onu da denedim mesele benim hata yapmamla alakalı değil. Ben şimdi SSD'ye kurmayı denedim ve kurulum tamamlanıyor. Problem HDD'ye kurmamla alakalıymış ama buna sebep olan şey nedir bilmiyorum. Windows'u HDD'ye neden kuramadım anlamadım.

Hard diske neden kurmaya çalışıyorsun SSD daha mantıklı PC SSD'yi Boot Manager olarak atamıştır HDD'yi ikincil disk olarak görüyordur onu boot sekmesinden BIOS'tan yapman gerekli USB ile kurulum yaparken yeniden başlatırken USB'yi çıkart SSD'yi görür muhtemelen bir de böyle dene.