Ben geliştiri moddan beri kullanırım bence Windows 10 daha kötü. Sorun hiçbir şeyi beğenmeyen kitlede. Gayet akıcı ve sorunsuz bir işletim sistemi Win11. oyun konusunda da. 2 3 FPS fazla alıyor diye Windows 10 mu kullanalım. Windows 7 daha çok FPS veriyor Windows 10'dan daha iyi oyunlarda onu kullanın. Ben en körü cihazıma bile Windows 11 kurdum akıyor. Sorun kullananda. Windows 7'den sonra en iyi işletim sistemi Windows 11'dir. Geçen arkadaşta Windows 11 laf atıyordu VPN kuramamış. Tamamen kendi beceriksizliği. Benim açımdan sorunsuz. Oyunlar da akıyor. En ufak takılma kasma yavaşlama olmuyor. Artı kendi tarayıcısı Edge de Chrome gibi yavaş değil. Akıcı ve ara yüzü daha hızlı. Ben kesinlikle katılmıyorum. Linux de kullanıyorum ama Windows 11 hiçbir sisteme değişmem.
Tarayıcı boşta 0.01işlemci kullanıyor. Nasıl yüzde 10 yediğini de çözemedim. Şu an 10 sayfa açık Edge 0.8% işlemci kullanıyor. 1, 5GB RAM kullanıyor.
Arka planda YouTube'da 4K açıp bu tarayıcı çok işlemeci kullanıyor demek de komik. Normal tabide yüzde 50 de kullanır yüzde 31 de.