10/11/11 25H3 dev 5570, 3 sistem modlayarak kullanıyorum, hepsi aynı sorunda yok.
ISO ları modlayarak kullanıyorum ama buradakiler kadar inceliklerde uzman degilimdir![]()
Nasıl mesela.
10/11/11 25H3 dev 5570, 3 sistem modlayarak kullanıyorum, hepsi aynı sorunda yok.
ISO ları modlayarak kullanıyorum ama buradakiler kadar inceliklerde uzman degilimdir![]()
Windows 11 arayüz bakımından güzel olsa da RAM kullanımı 10'a göre ciddi oranda fazla.
Arayüz'de bazı kısımlarda 10 güzel gelirken bazı kısımlarda 11 güzel geliyor. Görev çubuğu başlat menüsü 11'in daha güzel ama 10'da hala modern gözüküyor 10'un en güzel yanı küçük görev çubuğu. 11'in en güzel yanı dosya gezgininde sekme özelliği.
Windows 11'de Dosya Gezgini 10'a göre ciddi şekilde yavaş açılıyor. Windows 11'de en nefret ettiğim şey şeylerden birisi de tasarım eksiklikleri 23H2'de eklenen yeni Dosya Gezgini sisteme entegre değil. Farklı kaydet, dosya ayıklama gibi Dosya Gezgini işlemleri hala eski tasarımı kullanıyor.
Başlat menüsü açarken kasılmalar oluyordu nadirende olsa.
10 stabil ve hızlı. Ben iki işletim sistemini de kendim debloat ederek kullanıyordum 10'da 1.4 GB RAM kullanımı ile sistem açılırken Windows 11'de 2.1 GB ile başlamıştı zamanla 2.7 GB olmuştu yani 11'de debloatım bile işe yaramıyordu.
11'in yeni bağlam menüleri bile yavaş yani o açılırken ki eylemi gerçekleştirilirken ki gecikme hissediliyor.
Performans / hız / akıcılık hala 10 iken tasarımda 11 iyidir.
Bayramınız mübarek olsun.
Evet Windows 11 bayağı çuvalladı.