Utuna Çalışkan Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 0 12 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar ayarlarda bulunun Bu Bilgisayarı Sıfırla seçeneğinden her şeyi kaldır yapıp sıfırlayınca kökünden her şeyi siliyor mu acaba?
Arkadaşlar ayarlarda bulunun Bu Bilgisayarı Sıfırla seçeneğinden her şeyi kaldır yapıp sıfırlayınca kökünden her şeyi siliyor mu acaba?
0xraptoRwave Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.499 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.066 Yer İstanbul 12 Haziran 2025 #2 Klasik format atma kadar sağlıklı ve temiz değil ama sizin tüm verlierinizi silecektir.
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 12 Haziran 2025 #3 Windows yeni kurulmus oluyor. Ama bu islem genelde USB disk takip kurmaktan daha uzun suruyor.
duranforreal Üstün Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 1.619 Çözümler 3 Beğeniler 1.015 12 Haziran 2025 #4 Utuna dedi: Arkadaşlar ayarlarda bulunun Bu Bilgisayarı Sıfırla seçeneğinden her şeyi kaldır yapıp sıfırlayınca kökünden her şeyi siliyor mu acaba? Eki Görüntüle 154555 Genişletmek için tıkla... Sizin indirdiğiniz her şey silinir diğer Microsoft Store ve Temel Microsoft Store Uygulamaları (UWP) kalır.
Utuna dedi: Arkadaşlar ayarlarda bulunun Bu Bilgisayarı Sıfırla seçeneğinden her şeyi kaldır yapıp sıfırlayınca kökünden her şeyi siliyor mu acaba? Eki Görüntüle 154555 Genişletmek için tıkla... Sizin indirdiğiniz her şey silinir diğer Microsoft Store ve Temel Microsoft Store Uygulamaları (UWP) kalır.
KS KS Utuna Çalışkan Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 0 12 Haziran 2025 #5 0xraptoRwave dedi: Klasik format atma kadar sağlıklı ve temiz değil ama sizin tüm verlierinizi silecektir. Genişletmek için tıkla... Farkları ne acaba klasik format ile bunun duranforreal dedi: Sizin indirdiğiniz her şey silinir diğer Microsoft Store ve Temel Microsoft Store Uygulamaları (UWP) kalır. Genişletmek için tıkla... SSD de kalıntı olarak falan kalır mı ben hiçbir kalıntı istemiyorum da tertemiz olsun yani 3613 dedi: Windows yeni kurulmus oluyor. Ama bu islem genelde USB disk takip kurmaktan daha uzun suruyor. Genişletmek için tıkla... Bir farkları var mı acaba usb format ile bunun farkı ne tam olarak
0xraptoRwave dedi: Klasik format atma kadar sağlıklı ve temiz değil ama sizin tüm verlierinizi silecektir. Genişletmek için tıkla... Farkları ne acaba klasik format ile bunun duranforreal dedi: Sizin indirdiğiniz her şey silinir diğer Microsoft Store ve Temel Microsoft Store Uygulamaları (UWP) kalır. Genişletmek için tıkla... SSD de kalıntı olarak falan kalır mı ben hiçbir kalıntı istemiyorum da tertemiz olsun yani 3613 dedi: Windows yeni kurulmus oluyor. Ama bu islem genelde USB disk takip kurmaktan daha uzun suruyor. Genişletmek için tıkla... Bir farkları var mı acaba usb format ile bunun farkı ne tam olarak
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.967 Çözümler 9 Beğeniler 1.896 12 Haziran 2025 #6 Evet siler ama her ihtimale karşı format Usb si hazırla.
duranforreal Üstün Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 1.619 Çözümler 3 Beğeniler 1.015 12 Haziran 2025 #7 Utuna dedi: SSD de kalıntı olarak falan kalır mı ben hiçbir kalıntı istemiyorum da tertemiz olsun yani Genişletmek için tıkla... O zaman USB'den Temiz format atıcaksınız. Utuna dedi: Bir farkları var mı acaba usb format ile bunun farkı ne tam olarak Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı sıfıla derseniz illa kalıntı kalır ama USB'den Temiz format atmak sıfır hiç kalıntı bırakmaz.
Utuna dedi: SSD de kalıntı olarak falan kalır mı ben hiçbir kalıntı istemiyorum da tertemiz olsun yani Genişletmek için tıkla... O zaman USB'den Temiz format atıcaksınız. Utuna dedi: Bir farkları var mı acaba usb format ile bunun farkı ne tam olarak Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı sıfıla derseniz illa kalıntı kalır ama USB'den Temiz format atmak sıfır hiç kalıntı bırakmaz.
KS KS Utuna Çalışkan Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 0 12 Haziran 2025 #8 duranforreal dedi: O zaman USB'den Temiz format atıcaksınız. Bu bilgisayarı sıfıla derseniz illa kalıntı kalır ama USB'den Temiz format atmak sıfır hiç kalıntı bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl kalıntılar kalır acaba tam olarak çok büyük boyutta falan mı yoksa 1gb lık falan mı yusufumm07 dedi: Evet siler ama her ihtimale karşı format Usb si hazırla. Genişletmek için tıkla... Önceden de yaptım ama sorun olmamıştı tek merakım usb formatı gibi tertemiz kalıntısız yapar mı
duranforreal dedi: O zaman USB'den Temiz format atıcaksınız. Bu bilgisayarı sıfıla derseniz illa kalıntı kalır ama USB'den Temiz format atmak sıfır hiç kalıntı bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl kalıntılar kalır acaba tam olarak çok büyük boyutta falan mı yoksa 1gb lık falan mı yusufumm07 dedi: Evet siler ama her ihtimale karşı format Usb si hazırla. Genişletmek için tıkla... Önceden de yaptım ama sorun olmamıştı tek merakım usb formatı gibi tertemiz kalıntısız yapar mı
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.642 Makaleler 9 Çözümler 10 Beğeniler 1.912 Yer Karabük 12 Haziran 2025 #9 Utuna dedi: Arkadaşlar ayarlarda bulunun Bu Bilgisayarı Sıfırla seçeneğinden her şeyi kaldır yapıp sıfırlayınca kökünden her şeyi siliyor mu acaba? Eki Görüntüle 154555 Genişletmek için tıkla... Sürücüyü temizle ve bulut indirme yaparsanız evet öyle. Ama bazı markalar için geçerli. Marka nedir?
Utuna dedi: Arkadaşlar ayarlarda bulunun Bu Bilgisayarı Sıfırla seçeneğinden her şeyi kaldır yapıp sıfırlayınca kökünden her şeyi siliyor mu acaba? Eki Görüntüle 154555 Genişletmek için tıkla... Sürücüyü temizle ve bulut indirme yaparsanız evet öyle. Ama bazı markalar için geçerli. Marka nedir?
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.909 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.628 12 Haziran 2025 #10 İlk seçenek ''Dosyalarımı sakla'' seçeneği Windows'u baştan kurar dosyalarınızı korur. 2. seçenek Windows'u baştan kurar, verilerinizi de siler. USB ile format atmak daha sağlıklıdır virüs şüpheniz varsa eğer.
İlk seçenek ''Dosyalarımı sakla'' seçeneği Windows'u baştan kurar dosyalarınızı korur. 2. seçenek Windows'u baştan kurar, verilerinizi de siler. USB ile format atmak daha sağlıklıdır virüs şüpheniz varsa eğer.