Windows 11 "her şeyi kaldır" seçeneği sistemi kökten sıfırlar mı?

Utuna

Çalışkan
Arkadaşlar ayarlarda bulunun Bu Bilgisayarı Sıfırla seçeneğinden her şeyi kaldır yapıp sıfırlayınca kökünden her şeyi siliyor mu acaba?

Windows yeni kurulmus oluyor. Ama bu islem genelde USB disk takip kurmaktan daha uzun suruyor.

Klasik format atma kadar sağlıklı ve temiz değil ama sizin tüm verlierinizi silecektir.
Farkları ne acaba klasik format ile bunun

Sizin indirdiğiniz her şey silinir diğer Microsoft Store ve Temel Microsoft Store Uygulamaları (UWP) kalır.
SSD de kalıntı olarak falan kalır mı ben hiçbir kalıntı istemiyorum da tertemiz olsun yani

Windows yeni kurulmus oluyor. Ama bu islem genelde USB disk takip kurmaktan daha uzun suruyor.
Bir farkları var mı acaba usb format ile bunun farkı ne tam olarak

SSD de kalıntı olarak falan kalır mı ben hiçbir kalıntı istemiyorum da tertemiz olsun yani
O zaman USB'den Temiz format atıcaksınız.

Bir farkları var mı acaba usb format ile bunun farkı ne tam olarak
Bu bilgisayarı sıfıla derseniz illa kalıntı kalır ama USB'den Temiz format atmak sıfır hiç kalıntı bırakmaz.

O zaman USB'den Temiz format atıcaksınız.

Bu bilgisayarı sıfıla derseniz illa kalıntı kalır ama USB'den Temiz format atmak sıfır hiç kalıntı bırakmaz.
Nasıl kalıntılar kalır acaba tam olarak çok büyük boyutta falan mı yoksa 1gb lık falan mı

Evet siler ama her ihtimale karşı format Usb si hazırla.
Önceden de yaptım ama sorun olmamıştı tek merakım usb formatı gibi tertemiz kalıntısız yapar mı

İlk seçenek ''Dosyalarımı sakla'' seçeneği Windows'u baştan kurar dosyalarınızı korur. 2. seçenek Windows'u baştan kurar, verilerinizi de siler. USB ile format atmak daha sağlıklıdır virüs şüpheniz varsa eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…