Detaylar
Kim cevapladı?0xraptoRwave
Üstün
Klasik format atma kadar sağlıklı ve temiz değil ama sizin tüm verlierinizi silecektir.
duranforreal
Üstün
Sizin indirdiğiniz her şey silinir diğer Microsoft Store ve Temel Microsoft Store Uygulamaları (UWP) kalır.Arkadaşlar ayarlarda bulunun Bu Bilgisayarı Sıfırla seçeneğinden her şeyi kaldır yapıp sıfırlayınca kökünden her şeyi siliyor mu acaba?
Eki Görüntüle 154555
Utuna
Çalışkan
Farkları ne acaba klasik format ile bununKlasik format atma kadar sağlıklı ve temiz değil ama sizin tüm verlierinizi silecektir.
SSD de kalıntı olarak falan kalır mı ben hiçbir kalıntı istemiyorum da tertemiz olsun yaniSizin indirdiğiniz her şey silinir diğer Microsoft Store ve Temel Microsoft Store Uygulamaları (UWP) kalır.
Bir farkları var mı acaba usb format ile bunun farkı ne tam olarakWindows yeni kurulmus oluyor. Ama bu islem genelde USB disk takip kurmaktan daha uzun suruyor.
yusufumm07
Üstün
Evet siler ama her ihtimale karşı format Usb si hazırla.
duranforreal
Üstün
O zaman USB'den Temiz format atıcaksınız.SSD de kalıntı olarak falan kalır mı ben hiçbir kalıntı istemiyorum da tertemiz olsun yani
Bu bilgisayarı sıfıla derseniz illa kalıntı kalır ama USB'den Temiz format atmak sıfır hiç kalıntı bırakmaz.Bir farkları var mı acaba usb format ile bunun farkı ne tam olarak
Utuna
Çalışkan
Nasıl kalıntılar kalır acaba tam olarak çok büyük boyutta falan mı yoksa 1gb lık falan mıO zaman USB'den Temiz format atıcaksınız.
Bu bilgisayarı sıfıla derseniz illa kalıntı kalır ama USB'den Temiz format atmak sıfır hiç kalıntı bırakmaz.
Önceden de yaptım ama sorun olmamıştı tek merakım usb formatı gibi tertemiz kalıntısız yapar mıEvet siler ama her ihtimale karşı format Usb si hazırla.
Sürücüyü temizle ve bulut indirme yaparsanız evet öyle. Ama bazı markalar için geçerli. Marka nedir?Arkadaşlar ayarlarda bulunun Bu Bilgisayarı Sıfırla seçeneğinden her şeyi kaldır yapıp sıfırlayınca kökünden her şeyi siliyor mu acaba?
Eki Görüntüle 154555
- Makaleler
- 5
İlk seçenek ''Dosyalarımı sakla'' seçeneği Windows'u baştan kurar dosyalarınızı korur. 2. seçenek Windows'u baştan kurar, verilerinizi de siler. USB ile format atmak daha sağlıklıdır virüs şüpheniz varsa eğer.
Yeni konular
-
-
-
Acer Nitro 5 AN515-58 için termal macun veya ped önerisi
- RollingStonesrio
-
-
-
-
Philips EP2231 kahve makinesi yağı nereden temin edilebilir?
- Captain Skriniar
-
Vodafone Smart Style 7 telefonda ROM atarken "QFIL QDLoader after Switch" hatası
- mustafausul51