dnzcn11 Çalışkan Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 40 Beğeniler 9 25 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar, sisteme temiz kurulum yaptım dün. Korsan veya herhangi bir dosya yüklemiyorum, indirmedim. İnternette araştırdım bulamadım. Bu msiv nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2025
Arkadaşlar, sisteme temiz kurulum yaptım dün. Korsan veya herhangi bir dosya yüklemiyorum, indirmedim. İnternette araştırdım bulamadım. Bu msiv nedir?
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 25 Mayıs 2025 #2 Sağ tıklayıp "Dosya konumunu aç" diyerek nereden geldiğini atabilir misin?
KS KS dnzcn11 Çalışkan Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 40 Beğeniler 9 25 Mayıs 2025 #3 Afterbyte dedi: Sağ tıklayıp "dosya konumunu aç" diyerek nereden geldiğini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde gözükmüyor MSConfig'te hzimetlere girip bazı şeyleri kapatacaktım bunu gördüm burada da sağ tıklanmıyor hocam. Hocam buldum Gigabyte'ın bir servisiymiş sağ olun. Afterbyte dedi: Sağ tıklayıp "dosya konumunu aç" diyerek nereden geldiğini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 26 Mayıs 2025
Afterbyte dedi: Sağ tıklayıp "dosya konumunu aç" diyerek nereden geldiğini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde gözükmüyor MSConfig'te hzimetlere girip bazı şeyleri kapatacaktım bunu gördüm burada da sağ tıklanmıyor hocam. Hocam buldum Gigabyte'ın bir servisiymiş sağ olun. Afterbyte dedi: Sağ tıklayıp "dosya konumunu aç" diyerek nereden geldiğini atabilir misin? Genişletmek için tıkla...