Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Sağlamlisanstan bakabilirsiniz.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Ücretsiz şekilde yapabilirsiniz. İllaki key alacaksan SağlamLisans iyidir.
github.com
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
Ömer_Yeter
Yetkin
Ücretsiz şekilde yapabilirsiniz.
![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Bence bunu LTSC sürümlerinde yapmak daha mantıklı. Çünkü mesela Home OEM key alınırsa o artık anakartın bir parçası haline geliyor.
DogancanYr
Başarılı
Bu da da geliyor.Bence bunu LTSC sürümlerinde yapmak daha mantıklı. Çünkü mesela Home OEM key alınırsa o artık anakartın bir parçası haline geliyor.
Burda daha ucuz. Aralarında bir fark var mı?Sağlamlisanstan bakabilirsiniz.
bexonway
Becerikli
HWID aktivasyonu da anakarta gömülüyor.Bence bunu LTSC sürümlerinde yapmak daha mantıklı. Çünkü mesela Home OEM key alınırsa o artık anakartın bir parçası haline geliyor.
Hocam bu Key'ler yasal mı? Bilmediğimden soruyorum şu zamana kadar hep hazır PC aldım. Bu tarz kurulumlarla ilgilenmedim hiç ve yakın zaman da bir kurulum yapacağım bu kaynaklardan key almam benim için sorun olur mu?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet