Windows 11 Home & Pro sürümleri arasındaki farklar nelerdir?

Morty

Becerikli
Birkaç güne Windows 11 Pro veya Home key alacağım ve formatlayıp sıfırdan kuracağım. Fakat Home ve Pro arasında kararsız kaldım.
En iyi optimizasyon hangisinde olur? Umarım anlatabilmişimdir. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ben ikisini de kullandım şu an pro kullanıyorum hiçbir fark hissetmedim.

Key satın almanıza gerek yok. https://techolay.net/sosyal/konu/windows-11-nasil-etkinlestirilir.159549/

Enterprise Update kontrolü.

Assign Access / kiosk mode.

Domain joined / Azure ad / active directory.

Hyper-V (Virtual machine)

Group policy editor (gpedit.msc)

Remote desktop host

BitLocker gibi özellikler barındırıyor pro modeli, bunların hiçbirine günlük kullanıcı ihtiyaç duymaz optimizasyon farkı da yoktur.

Bildiğim kadarıyla optimizasyon aynı. Sadece Windows uygulamaları ve hizmetleri fark ediyor.

Pro’da gereksiz özellikler var. Ev kullanıcısı olarak kullanacaksanız Home kullanın; hem Pro’ya göre daha hafiftir.

Pro'da gereksiz özellikler var. Ev kullanıcısı olarak kullanacaksanız Home kullanın; hem Pro'ya göre daha hafiftir.

Genel olarak Pro daha çok alınmış da aklımı karıştırdı açıkçası.

Genel olarak Pro daha çok alınmış da aklımı karıştırdı açıkçası.

Algıda seçicilik olabilir, IPhone'un Pro ve düz modelleri gibi düşünmüş olabilir insanlar, Home modeline göre ucuzlamış olabilir daha önce, Pro'yu kullansanızda fark hissetmeyeceksiniz ucuz olanı alın gitsin, dediğim yöntemle etkinleştirmekte tedirginseniz.

Pro'da daha fazla bloatware var ve birkaç daha teknik menü var. BitLocker gibi.

Temelde bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…