Protouse24
Çalışkan
Kendiliğinden W11HS ile gelen Lenovo laptop aldım lakin İspanyolca. İnternetten Windows 11 HS Türkçe olarak indirip format atsam orijinallik gider mi?
Evet, hepsi bir arada. Kurulum ekranı lisansınızı otomatik algılarsa size sürüm de sormadan ilerleyecektir. Key sorunu yaşamayacaksınız.Windows sitesinden 11 indirdim, içerisinde Home SL vardır herhalde diye düşünüyorum, doğru mu? Rufus ile flash’a yazdım, şu an bekliyorum. Ona göre, bu orijinal key gitmeyecekse format atacağım.
Kutudan açtığınızda içerisinde Windows yüklü müydü? Aynı sürüm Windows kurarsanız herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Evet. Windows 11 Home SingleLanguage, İspanyolca.Kutudan açtığınızda içerisinde Windows yüklü müydü?
Kendiliğinden Windows 11 Home SL ile geldi demiş hocam konu mesajında.Kutudan açtığınızda içerisinde Windows yüklü müydü?
Benim şu an ne yapmam lazım yani hiçbir şey anlamadım.Kendiliğinden Windows 11 Home SL ile geldi demiş hocam konu mesajında.
O hâlde Türkçe Singe Language ile kurulum yapın. Sorun yaşamazsınız.
Windows sitesinden 11 indirdim, içerisinde Home SL vardır herhalde diye düşünüyorum, doğru mu? Rufus ile flash’a yazdım, şu an bekliyorum. Ona göre, bu orijinal key gitmeyecekse format atacağım.O hâlde Türkçe Singe Language ile kurulum yapın. Sorun yaşamazsınız.
Evet, hepsi bir arada. Kurulum ekranı lisansınızı otomatik algılarsa size sürüm de sormadan ilerleyecektir. Key sorunu yaşamayacaksınız.Windows sitesinden 11 indirdim, içerisinde Home SL vardır herhalde diye düşünüyorum, doğru mu? Rufus ile flash’a yazdım, şu an bekliyorum. Ona göre, bu orijinal key gitmeyecekse format atacağım.
Teşekkür ederim.Evet, hepsi bir arada. Kurulum ekranı lisansınızı otomatik algılarsa size sürüm de sormadan ilerleyecektir. Key sorunu yaşamayacaksınız.