dark_1234

Deneyimli
Merhaba. Çoğu kişi zorunlu hale geldi diyor Microsoft hesabı için. Ben yine de soruyorum: Windows 11 Home'da kurulum kısmında yerel hesap açmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben Rufus'a 25H2 ilk çıktığı gün(Microsoft sitesinden) atmıştım. Seçenek olarak da yerel hesap olarak devam etmeyi işaretledim Rufus'tan. Şu an aynısını kullansam tekrar yerel hesap olarak açabileceğimi sanıyorum. Ama güncellemelerle bunu zorunlu olarak iteleyebilirler, bilmiyorum henüz. Bu konuyu ben de merak ettiğimden takibe aldım.

Merhaba. Çoğu kişi zorunlu hale geldi diyor Microsoft hesabı için. Ben yine de soruyorum: Windows 11 Home'da kurulum kısmında yerel hesap açmak mümkün mü?
Shift+f10 yapıldığı zaman kurulum ekranı açıldığında cmd açılıyor orayada "oobe\bypassnro" yazıp entera basınca bypass ediyor rufustanda kaldırılabiliyor.

Yerel hesabın artısı nedir, yani kullanmak istemenizdeki amaç nedir? Microsoft Store üzerinden uygulama indiriliyor mu mesela?

Windows 11 Home'da kurulum sırasında yerel hesap açma işlemi yaparsın ama internet bağlantısı olmadan yapmak gerekiyor. İnternete bağlıysan Home sürümünde kurulumda direkt yerel hesap seçeneği çıkmıyor, Microsoft hesabı istiyor.

Shift+F10 yapıldığı zaman kurulum ekranı açıldığında CMD açılıyor orayada "oobe\bypassnro" yazıp entera basınca bypass ediyor Rufus'tan da kaldırılabiliyor.

Bypassnro, artık F10+Shift ile gelen CMD ekranda çalısmıyor.
Artık start ms-cxh:localonly ile.

25H2 Home yukledim.
Hiçbir zaman Microsoft hesapla kullanmadım.
Hep yerel, hep yerel.

Rufus'la ISO'yu USB'ye yazarken kullanıcı hesabı oluştururması seçeneğini seçersen veya NTLite'la ISO yaparken katılımsız kısmından hesap ayarlarsan mümkün. Onun dışında yine bazı scriptler var ama uğraşmaya değmez en basiti Rufus.