Normal falan değil. Konu sahibi program kapattıkça 4.8'e düştü. Nesi normal? Boşta bile değilmiş sistem.

Hadi boşta 7 GB normal diyorsanız ben nasıl 16 GB RAM ile stock Windows ile hiçbir şey açmadan 3.5-4 GB kullanıma ulaşıyorum?
Hocam o zaman ben sıfır aldığım bilgisayarda, nasıl %50 ram kullanımında başlıyorum. Düz bir Windows 11 kurulumunda, boşta 7,5 - 8GB RAM kullanımıyla başlıyorum. Açın bakın, 16 Claude Code'u + VS'i ve FireFox'u düşün 8'i buluyorsunuz.

Allahın izniyle çıkarmaz inşallah.
Eğer sorun yaşarsan, hani bir kod hatası falan alırsan, masaüstünde dosyalar var; içlerinde mesela tweaks valorant klasörü oluyor. Hani FPS'i arttırmak amacıyla çoğu şey kapatıldığı için çok ince ayarlar yapıldığı için, oradan kapatılan, sana hata verdirten şeyi tekrar açtığında sorun çözülüyor. Adamlar onu düşünüp açmak istediğin ayarların yedeklerini koymuşlar yani.

@Joseph Joestar birisi kullanıyormuş Valorant'ta;

Eğer sorun yaşarsan, hani bir kod hatası falan alırsan, masaüstünde dosyalar var; içlerinde mesela tweaks valorant klasörü oluyor. Hani FPS'i arttırmak amacıyla çoğu şey kapatıldığı için çok ince ayarlar yapıldığı için, oradan kapatılan, sana hata verdirten şeyi tekrar açtığında sorun çözülüyor. Adamlar onu düşünüp açmak istediğin ayarların yedeklerini koymuşlar yani.

@Joseph Joestar birisi kullanıyormuş Valorant'ta;

Sağolun hocam çok teşekkür ederim.