Arkadaşlar merhaba. 25H2 ISO dosyası çıktı mı? Microsoft kendi sitesinde 25H2 ISO olarak gösteriyor.
Detaylar
Kim cevapladı?SunseTTime
Uzman
Çıktı, iki gündür kullanıyorum bir sorun yok.
Bir de sistemim akıcı çalıştırmaya yeter mi 25H2 sürümünü? RTX 4050 Ryzen 5 7535HS ve 16 GB Dual channel DDR5 bellek var sistemimde.
SunseTTime
Uzman
Valla ben W10'dan geçtim, diğer W11 sürümlerinde olduğu gibi bunu da yeterince akıcı bulamadım. Klasör açıp kaparken fark çok rahat görülüyor. Rainbow Six Siege ve Starwars BF2 testi yaptım, FPS veya akıcılık noktasında da bir artısı olmadı. Yeni çıkan oyunlar harici optimizasyon noktasında da bir faydası olacağını düşünmüyorum, o yüzden mevcut işletim sistemin sorunsuz çalışıyorsa hiç güncelleme yapma derim.Bir de sistemim akıcı çalıştırmaya yeter mi 25H2 sürümünü? RTX 4050 Ryzen 5 7535HS ve 16 GB Dual channel DDR5 bellek var sistemimde.
Vallahi ben Windows 10'dan geçtim, diğer Windows 11 sürümlerinde olduğu gibi bunu da yeterince akıcı bulamadım. Klasör açıp kaparken fark çok rahat görülüyor. Rainbow Six: Siege ve Star Wars BF2 testi yaptım, FPS veya akıcılık noktasında da bir artısı olmadı. Yeni çıkan oyunlar harici optimizasyon noktasında da bir faydası olacağını düşünmüyorum, o yüzden mevcut işletim sistemin sorunsuz çalışıyorsa hiç güncelleme yapma derim. Karar yine de senin tabii.
Bilgisayarım çok doldu 1 senedir format atmamıştım ondan hazır format atıyorken 25H2 sürümünü mü yüklesem dedim.
SunseTTime
Uzman
Yani 23H2 ve 24H2'de gözlemlediğim bir lag sorunu vardı. Bunda onu çözmüşler. Sadece W10 kadar akıcı gelmedi gözüme hepsi bu. İllaki W11 kuracaksanız en güncel sürümü deneyebilirsiniz. Sorun olursa format atar eski sürüme geçersiniz.Bilgisayarım çok doldu 1 senedir format atmamıştım ondan hazır format atıyorken 25H2 sürümünü mü yüklesem dedim.
Driver desteğim olsa W10 geçerdim ama sadece W11 için driver desteğim var.Yani 23H2 ve 24H2'de gözlemlediğim bir lag sorunu vardı. Bunda onu çözmüşler. Sadece W10 kadar akıcı gelmedi gözüme hepsi bu. İllaki W11 kuracaksanız en güncel sürümü deneyebilirsiniz. Sorun olursa format atar eski sürüme geçersiniz.
Ömer_Yeter
Yetkin
Ben bugün format atmayı planlıyorum direkt olarak bu sürüme geçmemde bir sakınca var mıdır?
11'de varsa 10'da da olmalı diye biliyorum ben.Driver desteğim olsa W10 geçerdim ama sadece W11 için driver desteğim var.
SunseTTime
Uzman
O zaman en güncel sürümü kurun geçin hocam.Driver desteğim olsa W10 geçerdim ama sadece W11 için driver desteğim var.
Ben bugün format atmayı planlıyorum direkt olarak bu sürüme geçmemde bir sakınca var mıdır?
11'de varsa 10'da da olmalı ditye biliyorum ben.
Bende yok maalesef. Yeni nesil cihazlarda sadece Windows 11 için destek var ve ekim ayında desteği bitecek bir işletim sistemine geçmeyi pek mantıklı bulmuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: