Rehber Windows 11 için APK kurma rehberi

Windows 11 APK desteği hala kazanamadı mı? Hani APK kurabilecektik? Ben anlayamadım doğrusu.

Windows 11 APK desteği hala kazanamadı mı? Hani APK kurabilecektik? Ben anlayamadım doğrusu.
Çekilecek dert değil hocam Windows Windowsta çok eski olduğu için çalıştırılamayan uygulama vardı Linux wine ile rahatça çalışıyor üstüne APK yükleme işlemide çok kolay sizde kurtulun Windowstan.

Linux'a açıkçası Web'de dolaşmak için bile geçemem. Çünkü iş yaparken bazen yeri geliyor Windows ve Mac'te bile zorluk çekiyorum. Linux'a geçsem sanırım tamamen biter işim. Bu arada hem normal oyunu hem de mobil oyunu oynayabiliyor musunuz Linux'ta?

Birçok oyunun desteği var olmayanlar elbette vardır genellikle online oyunlar exe dosyası varsa ( warband kendi sitesinden indirip denemiştim ) öyle kurupta oynanabiliyor ama nedense bende çok yavaş çalıştı belki körü körüne hiç ayar yapmadan yüklediğim içindir Windows ve Mac kullanırkende zorluk çekiliyorsa pek tavsiye etmem özellikle terminal yorabilir biraz ama kullanabilmeyi çözerseniz iyi işletim sistemi.

Çoğu oyun Linux'ta sıkıntılı. Sadece ofis ve günlük işlerim olsaydı bende Linux Mint geçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…