Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 3 Şubat 2025 #1 Öncelikle merhaba, Başlıkta da yazdığım gibi oyun tavsiyesi lazım. 8 GB RAM kullanıyorum ve oyun maksimum 70 GB olmalı. Araba ve hikâye oyunlarını seviyorum. Teşekkür ederim. Dipnot: Herhangi bir bütçe yok. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2025
Öncelikle merhaba, Başlıkta da yazdığım gibi oyun tavsiyesi lazım. 8 GB RAM kullanıyorum ve oyun maksimum 70 GB olmalı. Araba ve hikâye oyunlarını seviyorum. Teşekkür ederim. Dipnot: Herhangi bir bütçe yok.
R Raz0r Uzman Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 85 Beğeniler 17 3 Şubat 2025 #2 NFS: Most Wanted, NFS: Payback.
KS KS Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 3 Şubat 2025 #3 Raz0r dedi: NFS: Most Wanted, NFS: Payback. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.
Bold Pilot Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 965 Çözümler 5 Beğeniler 1.181 Yer Bişkek/Kırgızistan 3 Şubat 2025 #4 Hem arabalı hem hikayeli oyun mu istiyorsun yoksa araba veya hikayeli oyun önerisi mi ? Sistem özelliklerini de yazarsan ona göre öneri yapabiliriz.
Hem arabalı hem hikayeli oyun mu istiyorsun yoksa araba veya hikayeli oyun önerisi mi ? Sistem özelliklerini de yazarsan ona göre öneri yapabiliriz.
KS KS Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 4 Şubat 2025 #5 Bold Pilot dedi: Hem arabalı hem hikayeli oyun mu istiyorsun yoksa araba veya hikayeli oyun önerisi mi? Sistem özelliklerini de yazarsan ona göre öneri yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Arabalı veya hikayeli oyun. i5 12. nesil işlemci 8 GB RAM bir de MX550 ekran kartı.
Bold Pilot dedi: Hem arabalı hem hikayeli oyun mu istiyorsun yoksa araba veya hikayeli oyun önerisi mi? Sistem özelliklerini de yazarsan ona göre öneri yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Arabalı veya hikayeli oyun. i5 12. nesil işlemci 8 GB RAM bir de MX550 ekran kartı.
Y YoNaMaS Başarılı Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 28 6 Şubat 2025 #6 Raz0r dedi: NFS: Most Wanted, NFS: Payback. Genişletmek için tıkla... Tekrar Most Wanted yükleyesim geldi şimdi, belki yüklerim. NFS Payback ben de öneriyorum NFS'nin Shift 2'den sonra çıkarttığı ender güzel oyunlarından biri diye düşünüyorum.
Raz0r dedi: NFS: Most Wanted, NFS: Payback. Genişletmek için tıkla... Tekrar Most Wanted yükleyesim geldi şimdi, belki yüklerim. NFS Payback ben de öneriyorum NFS'nin Shift 2'den sonra çıkarttığı ender güzel oyunlarından biri diye düşünüyorum.
yusufir Yetkin Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 190 7 Şubat 2025 #7 Yarış oyunu arıyorsan, 2015 Need for Speed'i deneyebilirsin. Her ne kadar bir NFS Underground 2 olmasa da, kesinlikle oynamaya değer.
Yarış oyunu arıyorsan, 2015 Need for Speed'i deneyebilirsin. Her ne kadar bir NFS Underground 2 olmasa da, kesinlikle oynamaya değer.
KS KS Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 7 Şubat 2025 #8 yusufir dedi: Yarış oyunu arıyorsan, 2015 Need for Speed'i deneyebilirsin. Her ne kadar bir NFS Underground 2 olmasa da, kesinlikle oynamaya değer. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
yusufir dedi: Yarış oyunu arıyorsan, 2015 Need for Speed'i deneyebilirsin. Her ne kadar bir NFS Underground 2 olmasa da, kesinlikle oynamaya değer. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
FearrD2 Çalışkan Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 7 7 Şubat 2025 #9 Need For Speed serisinin 2015-The Run-Rivals-Heat-Most Wanted-Underground 2 oyunlarına ve The Crew serisinin 2. oyununa bakılabilir.
Need For Speed serisinin 2015-The Run-Rivals-Heat-Most Wanted-Underground 2 oyunlarına ve The Crew serisinin 2. oyununa bakılabilir.
KS KS Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 7 Şubat 2025 #10 FearrD2 dedi: Need For Speed serisinin 2015-The Run-Rivals-Heat-Most Wanted-Underground 2 oyunlarına ve The Crew serisinin 2. oyununa bakılabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim bakacağım.
FearrD2 dedi: Need For Speed serisinin 2015-The Run-Rivals-Heat-Most Wanted-Underground 2 oyunlarına ve The Crew serisinin 2. oyununa bakılabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim bakacağım.