Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vers

Başarılı
Selam, anakartımın çıkan son BIOS sürümü varsayılan ayarlarıyla Windows 11 desteklemiyor. Bir beta sürümü var onu yüklediğimde destekleniyor fakat beta olması beni endişelendiriyor. Sanırım beta BIOS'un tek farkı Secure Boot'u varsayılan olarak açık hale getirmesi. Asıl sorum şu, Windows 11 için gerekli ayarları son çıkan BIOS sürümünde (beta olmayan) elle mi yapmam daha iyi olur yoksa beta BIOS'u kullanmak mı? Umarım anlaşılır olmuştur.

Çözüm
Ben bugüne kadar çok Beta BIOS kullandım ve sorun yaşamadım açıkçası. Üretici özellikle ASUS ise Beta BIOS kullanabilirsiniz.
Ben bugüne kadar çok beta BIOS kullandım ve sorun yaşamadım açıkçası. Üretici özellikle ASUS ise beta BIOS kullanabilirsiniz.

Üretici MSI, yani beta mı kullanmak iyi olur? Benim asıl endişem beta BIOS'da arka planda iyileştirme yapılmış olup olmadığı yani sadece Secure Boot'u varsayılan olarak açık hale getirmemişlerdir diye düşünüyorum ama öyleyse de beta kullanmanın bir anlamı yok gibi geliyor.