Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Windhawk'ta bu tarz özelleştirmeler yapabiliyorsunuz, dilerseniz başlat menüsünü şeffaf vs. de yapabiliyorsunuz.
Windows kullanıcıları için çeşitli sistem modifikasyonları yapmayı kolaylaştıran bir uygulamadır.
- Barış
- windhawk
- Sistem Araçları
ŞenolGüneş
Uzman
Hocamın dediği gibi Windhawk iyidir. Bir çok özellik barındırıyor içinde.
Windhawk'ta bu tarz özelleştirmeler yapabiliyorsunuz, dilerseniz başlat menüsünü şeffaf vs. de yapabiliyorsunuz.
Windows kullanıcıları için çeşitli sistem modifikasyonları yapmayı kolaylaştıran bir uygulamadır.
- Barış
- windhawk
- Sistem Araçları
Hocamın dediği gibi Windhawk iyidir. Bir çok özellik barındırıyor içinde.
Windhawk'ın modlarını tam anlayamadım çok karmaşık geldi.Windhawkta hazır eklentiler var ve o eklentilerdeki özel kodları değiştirerk binbir şekle sokabiliyorsunuz. Simge büyüklüğü vb bir sürü şey var.
ŞenolGüneş
Uzman
Basit aslında, programdaki eklentileri Türkçeye çevirseniz çok rahat anlarsınız ne işe yaradığını. Ekte gördüğünüz gibi 2 tane eklenti kullanıyorum, biri görev çubuğu boyutunu, simgelerin boyutunu küçültüp büyültmemi sağlıyor. Diğer ise görev çubuğunun stilini değiştiriyor, isterseniz simgeler baloncuğun içinde oluyor isterseniz WinXP benzeri görev çubuğu oluyor isterseniz Win7 görev çubuğu gibi oluyor isterseniz normal Windows'un bize sunduğu saydamlık efektinden daha blurlu şekilde olmasını sağlıyor. Bunu eklentiyiWindhawk'ın modlarını tam anlayamadım çok karmaşık geldi.
yükledikten sonra eklentinin yanındaki Ayrıntılar>Ayarlar bölümünden ayarlayabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician