Selim35

Becerikli
Yer
İzmir
TranslucentTB'yi denedim ama beğenmedim. Böyle görev çubuğunu şekilden şekle sokabileceğim bir program arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windhawkta hazır eklentiler var ve o eklentilerdeki özel kodları değiştirerk binbir şekle sokabiliyorsunuz. Simge büyüklüğü vb bir sürü şey var.

Windhawk'ta bu tarz özelleştirmeler yapabiliyorsunuz, dilerseniz başlat menüsünü şeffaf vs. de yapabiliyorsunuz.

Hocamın dediği gibi Windhawk iyidir. Bir çok özellik barındırıyor içinde.
Windhawkta hazır eklentiler var ve o eklentilerdeki özel kodları değiştirerk binbir şekle sokabiliyorsunuz. Simge büyüklüğü vb bir sürü şey var.
Windhawk'ın modlarını tam anlayamadım çok karmaşık geldi.

Windhawk'ın modlarını tam anlayamadım çok karmaşık geldi.
Basit aslında, programdaki eklentileri Türkçeye çevirseniz çok rahat anlarsınız ne işe yaradığını. Ekte gördüğünüz gibi 2 tane eklenti kullanıyorum, biri görev çubuğu boyutunu, simgelerin boyutunu küçültüp büyültmemi sağlıyor. Diğer ise görev çubuğunun stilini değiştiriyor, isterseniz simgeler baloncuğun içinde oluyor isterseniz WinXP benzeri görev çubuğu oluyor isterseniz Win7 görev çubuğu gibi oluyor isterseniz normal Windows'un bize sunduğu saydamlık efektinden daha blurlu şekilde olmasını sağlıyor. Bunu eklentiyi
yükledikten sonra eklentinin yanındaki Ayrıntılar>Ayarlar bölümünden ayarlayabilirsiniz.

Ekran görüntüsü 2025-07-01 183700.webp