Fifililifilifilfil

Becerikli
Makaleler
1
R5 1600 AF, RX 570 4G, 16G RAM
Thermalright Assassin King 120 SE
Gigabyte B450M Gaming

En az 6 aydır varsayılan etkinleştirilmemiş Windows 11 Pro kullanıyorum. Sürücüleri vs yanlış yüklemiş olabilirim. Bu sebeple aygıt yöneticisinde iki adet hatalı güvenlik aygıtı var. Mikrofonum bilgisayarımda çalışmıyor. Algılamıyor, sorun ne bilmiyorum. Görev Yöneticisi kısayolu CTRL+ Shft+ ESC çalışmıyor, ben de anlam veremedim...

Baştan format atacağım. Windows 11 kurmak istiyorum. Yine sitesinden güncel sürümü kurayım mı yoksa LTSC, LTSB vs önerir misiniz?

R5 1600 AF, RX 570 4G, 16g RAM.
Thermalright Assassin king 120 SE.
Gigabyte B450M gaming

En az 6 aydır varsayılan etkinleştirilmemiş Windows 11 Pro kullanıyorum. Sürücüleri vs yanlış yüklemiş olabilirim. Bu sebeple aygıt yöneticisinde iki adet hatalı güvenlik aygıtı var. Mikrofonum bilgisayarımda çalışmıyor. Algılamıyor, sorun ne bilmiyorum. Görev Yöneticisi kısayolu CTRL+ shft+ ESC çalışmıyor, ben de anlam veremedim...

Baştan format atacağım. Windows 11 kurmak istiyorum. Yine sitesinden güncel sürümü kurayım mı yoksa LTSC, LTSB vs önerir misiniz?

LTSC kullanabilirsiniz güzel.

R5 1600 AF, RX 570 4G, 16g RAM.
Thermalright Assassin king 120 SE.
Gigabyte B450M gaming

En az 6 aydır varsayılan etkinleştirilmemiş Windows 11 Pro kullanıyorum. Sürücüleri vs yanlış yüklemiş olabilirim. Bu sebeple aygıt yöneticisinde iki adet hatalı güvenlik aygıtı var. Mikrofonum bilgisayarımda çalışmıyor. Algılamıyor, sorun ne bilmiyorum. Görev Yöneticisi kısayolu CTRL+ shft+ ESC çalışmıyor, ben de anlam veremedim...

LTSC daha iyi olur https://massgrave.dev/windows_ltsc_links

Tekrar Windows 11 kullancaksan düz yükle geç Windows 10 geçmeyi düşünüyorsan LTSC 2021 kur üstüne ReviOS veya kendin debloat edebilirsin.