yamanchini

Çalışkan
Sağlamlisans üzerinden alıp etkinleştirin dendi, Windows 11 için. Kimisi de 'Gereksiz para vermeyin, ben hep Massgrave’den PowerShell ile aktif ediyorum' dedi. KMS tehlikeli deniyor. Bu yöntemler hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlamlisans üzerinden alıp etkinleştirin dendi, Windows 11 için. Kimisi de 'gereksiz para vermeyin, ben hep Massgrave'den PowerShell ile aktif ediyorum' dedi. KMS tehlikeli deniyor. Bu yöntemler hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Bende Windows 11 kullanıyorum KMS çok tehlikeli virüslü bende sağlamlisanstan aldım anahtarı 2 yıldır kullanıyorum.
Tavsiye ederim.

Sağlamlisans üzerinden alıp etkinleştirin dendi, Windows 11 için. Kimisi de 'Gereksiz para vermeyin, ben hep Massgrave’den PowerShell ile aktif ediyorum' dedi. KMS tehlikeli deniyor. Bu yöntemler hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Masgrave ile etkinlestirdim bir sıkıntısını görmedim. Gönül rahatlığıyla yapabilirsin.

Ben Windows kurulum iso'sunu bile MassGrave'in sitesinden indiriyorum. Etkinleştirmeyi de birçok kez ondan yaptım. Hiçbir sorun yaşatmadı. Zaten GitHub'ta açık kaynak kodlu.

Ben Windows kurulum iso'sunu bile MassGrave'in sitesinden indiriyorum. Etkinleştirmeyi de birçok kez ondan yaptım. Hiçbir sorun yaşatmadı. Zaten GitHub'ta açık kaynak kodlu.

HWID mi yapmalıyım peki ?